Τα facts που αντιμετωπίζουν οι κοντούλες! (Λίστα)
Κορίτσια κάτω του 1.60 ενωθείτε!

Αν ανήκεις κι εσύ στο group των γυναικών κάτω του 1.60 τότε πολύ απλά «join the club»!

Μιας και είσαι το «μπιμπελό» της παρέας σου, ή η «petite» της, υπάρχουν κάποιες προκλήσεις που μονάχα αν είσαι κοντούλα μπορείς να αντιληφθείς! Y.Γ. It’s ok to be short! «Τιμή σου και καμάρι σου!

1. Όταν κάθεσαι στη θέση του συνοδηγού πρέπει πάντα να φέρνεις το κάθισμα στα «μέτρα» σου, να το προσαρμόζεις δηλαδή έτσι ώστε να έρχεται αρκετά μπροστά.

2. Οι ομαδικές αγκαλιές είναι κάπως άβολες, μιας και εσύ είσαι που «χάνεσαι» ανάμεσα στους άλλους.

3. Το να είσαι σε σχέση με κάποιον αρκετά έως και πολύ ψηλότερο σου αποτελεί μια πρόκληση σε διάφορα «απλά» για τα υπόλοιπα ζευγάρια πράγματα, όπως το να φιληθείτε, ή το να σε πάρει εκείνος αγκαλιά. Μιας και πρακτικά, εσύ χρειάζεσαι «εξοπλισμό» αναρρίχησης για να τον φτάσεις.

4. Όταν αγοράζεις καινούριο παντελόνι, πάντα-μα-πάντα πρέπει να το πας για κόντεμα στη μοδίστρα, καθώς οι βιομηχανίες κατασκευής τους προφανώς θεωρούν ότι είναι αυτονόητο ότι είσαι ψηλότερη -από ότι είσαι στην πραγματικότητα- για να φοράς αυτό το size παντελονιού.

5. Το ίδιο ισχύει ασφαλώς και για τα maxi φορέματα, μιας και σε σένα δείχνουν super-maxi/ «σφουγγαρίζω το πάτωμα» και απαιτούν επίσης κόντεμα. Γενικώς είσαι τακτική πελάτισσα κάποιας μοδίστρας στην περιοχή σου.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
2'
54 - 53
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;