Τα facts που αντιμετωπίζουν οι κοντούλες! (Λίστα)

Από neolaia.gr Team 24 Αυγούστου 2015

Αν ανήκεις κι εσύ στο group των γυναικών κάτω του 1.60 τότε πολύ απλά «join the club»!

Μιας και είσαι το «μπιμπελό» της παρέας σου, ή η «petite» της, υπάρχουν κάποιες προκλήσεις που μονάχα αν είσαι κοντούλα μπορείς να αντιληφθείς! Y.Γ. It’s ok to be short! «Τιμή σου και καμάρι σου!

1. Όταν κάθεσαι στη θέση του συνοδηγού πρέπει πάντα να φέρνεις το κάθισμα στα «μέτρα» σου, να το προσαρμόζεις δηλαδή έτσι ώστε να έρχεται αρκετά μπροστά.

2. Οι ομαδικές αγκαλιές είναι κάπως άβολες, μιας και εσύ είσαι που «χάνεσαι» ανάμεσα στους άλλους.

3. Το να είσαι σε σχέση με κάποιον αρκετά έως και πολύ ψηλότερο σου αποτελεί μια πρόκληση σε διάφορα «απλά» για τα υπόλοιπα ζευγάρια πράγματα, όπως το να φιληθείτε, ή το να σε πάρει εκείνος αγκαλιά. Μιας και πρακτικά, εσύ χρειάζεσαι «εξοπλισμό» αναρρίχησης για να τον φτάσεις.

4. Όταν αγοράζεις καινούριο παντελόνι, πάντα-μα-πάντα πρέπει να το πας για κόντεμα στη μοδίστρα, καθώς οι βιομηχανίες κατασκευής τους προφανώς θεωρούν ότι είναι αυτονόητο ότι είσαι ψηλότερη -από ότι είσαι στην πραγματικότητα- για να φοράς αυτό το size παντελονιού.

5. Το ίδιο ισχύει ασφαλώς και για τα maxi φορέματα, μιας και σε σένα δείχνουν super-maxi/ «σφουγγαρίζω το πάτωμα» και απαιτούν επίσης κόντεμα. Γενικώς είσαι τακτική πελάτισσα κάποιας μοδίστρας στην περιοχή σου.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr