5 Καταπράσινα μέρη για ποτό και καφέ στην Αθήνα


Z

Αφήνουμε για λίγο της παραθαλάσσιες βόλτες μας εκεί που σκάει το κύμα και αναζητούμε γερές δόσεις ηρεμίας και τονωτικές ανάσες δροσιάς που προσφέρουν πέντε «καταπράσινα» καφέ τις καυτές ημέρες και νύχτες του καλοκαιριού.

Υάδες

Μια επίσκεψη στις Υάδες για καφέ, ποτό ή φαγητό αποτελεί μια μίνι απόδραση ικανή να σας αναζωογονήσει. Ο όμορφος, προσεγμένος χώρος που δένει αρμονικά με το καταπράσινο τοπίο μέσα στο Αττικό Άλσος, καθώς και η εξαιρετική θέα στην πόλη, έχουν μετατρέψει τις Υάδες σε δημοφιλές στέκι για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.

Delight café bar

Στο κεντρικό σημείο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης  και δίπλα στις όμορφες λίμνες, βρίσκεται το Delight café bar που περιμένει τους μεγάλους και μικρούς επισκέπτες του πάρκου από τις 9 το πρωί. Αφού απολαύστε την πεζοπορία σας, την ποδηλασία σας ή απλώς τη βόλτας σας μέσα στο πάρκο, χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ σας μέσα στην απόλυτη ηρεμία με θέα τη λίμνη και το πράσινο τοπίο.


Piu Verde

Z-2

«Κρυμμένο» μέσα σε ένα καταπράσινο άλσος, με τεχνητή λιμνούλα, γεφυρούλες και καταρράκτη το ανανεωμένο Piu Verde προσφέρεται για… ζεν καταστάσεις. Το πιο πράσινο, διαχρονικό στέκι της Αττικής βρίσκεται στην περιοχή του Παπάγου  παρέχοντας ανάσες δροσιάς, νοστιμιές και δροσερές γεύσεις κάθε ώρα της ημέρας. Αν θελήσετε να απολαύσετε τον καφέ σας στο Piu Verde μαζί με τον τετράποδο φίλο σας, έπειτα από τη βόλτα σας στο 3.000 τ.μ. άλσος, αξίζει να γνωρίζετε πως το κατάστημα θα σας ανοίξει φιλόξενα τις πόρτες του και θα τον καλοδεχτεί.

Telescope Garden

Z-1

Στο λόφο του Προφήτη Ηλία στο Χαϊδάρι, βρίσκεται το all day «πράσινο» spot των Δυτικών προαστίων, Τelescope. Με ονειρική θέα σε κάθε σημείο της Αττικής θα δοκιμάσετε πιάτα μεσογειακής κουζίνας αν πεινάσετε, ενώ ευφάνταστα και πολύχρωμα κοκτέιλ θα σας ξεδιψάσουν καθώς παρατηρείτε τα αστέρια ή τη θέα με τα τηλεσκόπια που θα βρείτε στη βεράντα του.

Apollis lounge & beat

Σκαρφαλωμένο στο λόφο του Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη  το Apollis lounge & beat εκτός από ανάσα δροσιάς προσφέρει μια πανοραμική θέα του Λεκανοπεδίου της Αττικής που κόβει την ανάσα. Παράλληλα, το «αιγιοπελαγίτικο» Scherzo café του Apollis, πετυχαίνει επάξια να φέρει την κυκλαδίτικη αύρα στην Πετρούπολη.

Πηγή: In.gr. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1