YouTube: Τέλος στην ένδειξη
Δες εδώ όλες τις info για τη συγκεκριμένη αλλαγή!

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο tweet των YouTube Creators, η Google και το YouTube αφαιρούν την ασαφή ένδειξη “+301 Views” κάτω από το παράθυρο των videos, που έμοιαζε να μένει στάσιμη στον συγκεκριμένο αριθμό θεάσεων ακόμη και στα πολύ δημοφιλή videos, μέχρι να ανανεωθεί στο πραγματικό νούμερο.

Αυτό είναι το tweet: 

Και αυτό είναι το infographic που ουσιαστικά επεξηγεί το λόγο για τον οποίο έμεναν στάσιμα τα views για αρκετή ώρα:

Σύμφωνα λοιπόν με το παραπάνω infographic o λόγος που τα views έμεναν για αρκετή ώρα στην ένδειξη “+301 Views” ήταν επειδή οι servers του YouTube, χρειάζονταν χρόνο προκειμένου να διαχωρίσουν τις πραγματικές επισκέψεις χρηστών από τις αυτοματοποιημένες, που κάνουν προγράμματα bot με σκοπό τους να αυξήσουν τον αριθμό των θεάσεων.

Η αφαίρεση της συγκεκριμένης ένδειξης ουσιαστικά αφορά περισσότερο την ίδια την εταιρεία, μιας και στηρίζεται στην προβολή διαφημίσεων, καθώς η επικαιροποίηση του μετρητή επισκέψεων αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο για εκείνη. Επίσης αφορά άμεσα και τους δημιουργούς των videos που επιθυμούν την ακριβή μέτρηση των επισκέψεών τους. Ωστόσο, για το κοινό που απλώς τα παρακολουθεί στο μόνο σημείο που επηρεάζονται από αυτή την αλλαγή είναι ότι δεν πρόκειται να ξαναδούν τη συγκεκριμένη ένδειξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;