Οι σκέψεις που μπορούν να σε τρελάνουν μετά τον χωρισμό! (Λίστα)

Από neolaia.gr Team 6 Αυγούστου 2015

Κάθε χωρισμός είναι μια πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση. Είτε είναι συνειδητή επιλογή και δική σου πρωτοβουλία, είτε όχι. Είτε έχει υπάρξει ασυμφωνία χαρακτήρων, είτε φθορά της σχέση λόγω του χρόνου, ή απιστία. Είτε είναι δικιά σου απόφαση, είτε του άλλου.

Την αμέσως μετά το χωρισμό περίοδο πάντα θα μπεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι το όλο θέμα σχεδόν συνέχεια και να γίνεσαι «έρμαιο» των συναισθημάτων σου, είτε αυτά είναι θλίψη, είτε θυμός, ή απογοήτευση, ή και συνδυασμός τους.

Οι στάνταρ σκέψεις – απορίες που θα σου περάσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και που είναι σε θέση να σε «τρελάνουν» είναι οι εξής:

  • «Μήπως έφταιξα εγώ;»
    Προσπαθείς ουσιαστικά να καταλάβεις ποιος από τους δυο σας έφταιξε, πού, και σε ποιο βαθμό. Το να θες να αναλάβεις τις ευθύνες σου είναι καλό, αλλά προσοχή στις υπερβολές. Plus τα λάθη μέσα στη ζωή και για τους ανθρώπους είναι. Δεν είσαι ρομπότ, δικαιούσαι κι εσύ να κάνεις.
  • «Μήπως δεν είμαι αρκετά καλή;»
    Μήπως δεν είμαι αρκετά όμορφη / έξυπνη/ ενδιαφέρουσα κτλ. Αυτό συμβαίνει γιατί ξαφνικά κλονίζεται, ενώ ξεκάθαρα δεν θα έπρεπε, η αυτοπεποίθησή σου. Και όχι είσαι μια χαρά σε όλα σου. Όπως έχουμε ξαναπεί άλλωστε η τελειότητα ως έννοια δεν υφίσταται.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr