Γυναίκα VS Κορίτσι: Οι μεγαλύτερες διαφορές τους! (Λίστα)
Για να ξέρεις σε ποια φάση της ζωής σου βρίσκεσαι!

Γιατί άλλο κορίτσι κι άλλο γυναίκα. Και αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό. Κάθε φάση της ζωής σου έχει τα δικά της θετικά και αρνητικά. Γι” αυτό καλό είναι να τις απολαύσεις και τις 2.

Ωστόσο εμείς σου συγκεντρώσαμε σε μια λίστα ποιες είναι οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ μιας γυναίκας κι ενός κοριτσιού γιατί καλό είναι να έχει επίγνωση σε ποια από τις δύο βρίσκεσαι.

1. Ένα κορίτσι νομίζει ότι όσο πιο αποκαλυπτικά ντυθεί τόσο πιο sexy θα δείχνει VS μια γυναίκα ξέρει ότι δεν χρειάζεται να κάνει «ντύσιμο-γδύσιμο» για να είναι sexy, και προτιμά να φορά στυλάτα ρούχα που να της ταιριάζουν ώστε να νιώθει πρωτίστως εκείνη καλά με την εικόνα της.

2. Ένα κορίτσι θεωρεί αυτονόητο ότι ένας άντρας θα μαντέψει τι σκέφτεται και τι αισθάνεται VS μια γυναίκα χρησιμοποιεί λέξεις για να τα εκφράσει όλα αυτά και να τα διεκδικήσει με τον τρόπο της.

3. Μια κοπέλα «κρυφό»-θέλει ο σύντροφός της να την κερνά όσο πιο συχνά γίνεται VS μια γυναίκα είναι οικονομικά ανεξάρτητη και δεν θέλει να χρωστά τίποτα και σε κανέναν.

4. Ένα κορίτσι αποζητά να βγει για ποτό και να γίνει «λιώμα» VS μια γυναίκα ξέρει τα όριά της στο αλκοόλ, και κυρίως ποιο -αριθμητικά- ποτό πρέπει να είναι το τελευταίο της βραδιάς της ώστε να μην την πειράξει.

5. Ένα κορίτσι ανυπομονεί να ανεβάζει ότι της συμβαίνει στη ζωή της (π.χ. photos, updates, status, check-ins) VS μια γυναίκα τα χρησιμοποιεί μονάχα για επικοινωνία, ενημέρωση και για επαγγελματικούς λόγους.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;