Οι λόγοι που πεινάς συνέχεια! (Λίστα)

Από neolaia.gr Team 24 Ιουνίου 2015

“Γιατί γίνεσαι πολύ ντίβα όταν πεινάς”, όπως λέει και η διαφήμιση άλλωστε!

Κατά βάση, όταν πεινάς δεν μπορείς ούτε να δουλέψεις ούτε να συγκεντρωθείς, ούτε να μελετήσεις λόγω του αισθήματος της πείνας.

Αλλά μερικές φορές νιώθεις πεινασμένος ανεξαρτήτως του πόσο πολύ και πόσο συχνά τρως. Η συνεχόμενη πείνα θα σε κάνει να θες να καταναλώνεις όλο και περισσότερο φαγητό.

Για να “πολεμήσεις το πρόβλημα στη ρίζα του” πρέπει να βρεις την “πηγή του κακού”.

Οι παρακάτω 5 λόγοι θα σου ξεκαθαρίσουν γιατί πεινάς συνέχεια:

1. Μην παραλείπεις το πρωινό σου!

Δεν το λένε τυχαία όλοι οι διατροφολόγοι ότι είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας! Γέμισε από το πρωί τις μπαταρίες σου με ενέργεια με ένα καλό πρωινό, καθώς ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και έτσι δεν θα έχεις λιγούρες τις επόμενες ώρες.

2. Κάποιες φορές είσαι απλώς αφυδατωμένος!

Τα συμπτώματα της αφυδάτωσης μοιάζουν αρκετά με αυτά της πείνας οπότε σιγουρέψου πριν αρχίσει το τσιμπολόγημα, πίνοντας ένα ποτήρι νερό, και αν συνεχίσεις να έχει την ίδια αίσθηση τότε ναι, προφανώς φάε κάτι!

3. Τρως μεν, όχι σωστά δε!

Το να τσιμπάς ακατάσχετα ανθυγιεινά σνακ που στερούνται βιταμινών, ή άλλων θρεπτικών στοιχείων για τον οργανισμό σου, μπορεί να σου καλύψει τη λιγούρα εκείνη την ώρα, αλλά αφενός μεν μετά θα πεινάς, αφετέρου δε θα έχεις γεμίσει τον οργανισμό σου με “κούφιες” θερμίδες.

Δες τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486