Τσακωμοί στο ζευγάρι: Πότε αποτελούν σοβαρό πρόβλημα!
Αυτές είναι οι ενδείξεις ότι μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις για κάποια πράγματα σχετικά με τη σχέση σου!

Δες στη λίστα που ακολουθεί ποιες είναι οι σοβαρότατες ενδείξεις ότι οι τσακωμοί σας έχουν αρχίσει να αποτελούν πρόβλημα στη σχέση σας, αλλά και για τη δική σου συναισθηματική και ψυχολογική υγεία.

Αυτές είναι οι ενδείξεις ότι μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις για κάποια πράγματα. Ο σκοπός όταν έχεις σχέση με κάποιον είναι να περνάς καλά, όχι να «τρώτε τις σάρκες σας!

1. Αν προκύπτουν υπερβολικά συχνά! Υπερβολικά όμως. Τύπου να τσακώνεστε περισσότερες ημέρες το μήνα, από όσες είστε καλά.

2. Το αν έχει προκύψει συμβάν λεκτικής ή οποιασδήποτε άλλης μορφής βίας. Η βία, είναι βία, σε οποιαδήποτε μορφή κι αν εκδηλώνεται και ασφαλώς και αποτελεί «deal-breaker».

3. Οι φίλοι σου έχουν φτάσει σε σημείο να σου πουν ξεκάθαρα ότι πρέπει να χωρίσεις.

4. Όταν οι τσακωμοί σας είναι «επικών» διαστάσεων τύπου να τσακώνεστε με τις ώρες και στο τέλος να μη θυμάσαι τα περισσότερα πράγματα που ειπώθηκαν και από τους δυο σας.

5. Έχετε φτάσει σε σημείο που όταν τσακώνεστε κάνετε και οι 2 flash back και σε άλλους παλιότερους τσακωμούς σε σε σημείο που ο πιο πρόσφατος να είναι πιο έντονος από τους προηγούμενους.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;