Τσακωμοί στο ζευγάρι: Πότε αποτελούν σοβαρό πρόβλημα!

Από neolaia.gr Team 13 Ιουνίου 2015

Δες στη λίστα που ακολουθεί ποιες είναι οι σοβαρότατες ενδείξεις ότι οι τσακωμοί σας έχουν αρχίσει να αποτελούν πρόβλημα στη σχέση σας, αλλά και για τη δική σου συναισθηματική και ψυχολογική υγεία.

Αυτές είναι οι ενδείξεις ότι μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις για κάποια πράγματα. Ο σκοπός όταν έχεις σχέση με κάποιον είναι να περνάς καλά, όχι να «τρώτε τις σάρκες σας!

1. Αν προκύπτουν υπερβολικά συχνά! Υπερβολικά όμως. Τύπου να τσακώνεστε περισσότερες ημέρες το μήνα, από όσες είστε καλά.

2. Το αν έχει προκύψει συμβάν λεκτικής ή οποιασδήποτε άλλης μορφής βίας. Η βία, είναι βία, σε οποιαδήποτε μορφή κι αν εκδηλώνεται και ασφαλώς και αποτελεί «deal-breaker».

3. Οι φίλοι σου έχουν φτάσει σε σημείο να σου πουν ξεκάθαρα ότι πρέπει να χωρίσεις.

4. Όταν οι τσακωμοί σας είναι «επικών» διαστάσεων τύπου να τσακώνεστε με τις ώρες και στο τέλος να μη θυμάσαι τα περισσότερα πράγματα που ειπώθηκαν και από τους δυο σας.

5. Έχετε φτάσει σε σημείο που όταν τσακώνεστε κάνετε και οι 2 flash back και σε άλλους παλιότερους τσακωμούς σε σε σημείο που ο πιο πρόσφατος να είναι πιο έντονος από τους προηγούμενους.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr