5 λόγοι για τους οποίους απωθείς τους άντρες στο online dating

blindchat-post-image

Το πιο δύσκολο βήμα για μία κοπέλα στο online dating είναι να το ξεκινήσει. Όπως λένε, το πρώτο βήμα είναι και το πιο δύσκολο όμως άπαξ και κάνεις θα χρειαστείς λίγη καθοδήγηση για να μη βαλτώσεις.

Πολλές κοπέλες ξεκινάνε ανοίγοντας λογαριασμό στο Tinder ή το BlindChat όμως στο τέλος καταλήγουν να μη βγουν ούτε ένα ραντεβού και είναι κρίμα να έχεις κάνει το πιο δύσκολο βήμα και να μη φτάνεις στην πηγή. Για να μην έχεις κι εσύ ανάλογη πορεία διάβασε τους παρακάτω 5 πιο συνηθισμένους λόγους που μία γυναίκα απωθεί τους άντρες στο online dating για να μην κάνεις τα ίδια λάθη.

Ψάχνεις τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο
Προφανώς είναι καλό να έχεις φανταστεί πως θέλεις να είναι το date σου όμως το να ζητάς πράγματα τα οποία δεν είναι ρεαλιστικά το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι κακό. Αν στις πρώτες σας κουβέντες στο chat του πεις ότι σου αρέσουν οι άντρες 1,90μ, με κοιλιακούς, που οδηγούν Porche και είναι ακόμα single τότε μην εκπλαγείς αν δε λάβεις άλλο μήνυμα ή δε σου ζητήσει ποτέ να βγείτε έξω.

Περιμένεις να σου στείλει πρώτος
Ξέρεις, υπάρχει η περίπτωση πέρα από το να μην ενδιαφέρετε να σου μιλήσει απλά να έχει ξεχαστεί. Ειδικά οι επιτυχημένοι άντρες, τους οποίους θέλεις να γνωρίσεις, έχουν πολλά στο μυαλό τους και εύκολα ξεχνιούνται. Όλοι έχουμε χιλιάδες πράγματα στο μυαλό μας και αν δε δει κατά λάθος το μήνυμά σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις έναν αιώνα για να σε θυμηθεί και να σου στείλει πρώτος. Δείξε ότι το θέλεις κι εσύ και προσπάθησε να κάνεις το πρώτο βήμα. Δως του θάρρος και ας τον να… ανέβει στο κρεβάτι, καλό θα σου κάνει 😉

Πολλή μπλα μπλα, καθόλου action
Αυτή η μάστιγα! Δεν λέω πως είναι κακό να μιλάμε, αντιθέτως, η επικοινωνία είναι σημαντική για να μπορεί να υπάρχει μία υγιής σχέση ανάμεσα σε δύο άτομα. Το θέμα είναι ότι αν δεν υπάρχει και σωματική επαφή όλη η επικοινωνία πάει στα χαμένα. Γι’ αυτό αν έχετε μιλήσει ήδη καμιά ώρα στο chat προσπάθησε να του δώσεις σήμα ότι θα έβγαινες μαζί του για να το τολμήσει. Καλά τα λόγια αλλά οι πράξεις μετράνε περισσότερο.

Απαιτείς χωρίς να σου έχει δοθεί δικαίωμα
Ένα από τα πιο συνηθισμένα παραδείγματα είναι το “Ψάχνω μόνο σοβαρή σχέση, αν δεν είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο καλύτερα μίλα με κάποια άλλη”. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μπορεί να απωθήσει έναν άντρα μία τέτοια πρόταση, ακόμα κι αν είναι άτομο το οποίο θα ήθελε σοβαρή σχέση. Φαντάζεσαι να πεις σε κάποιον από το πρώτο ραντεβού ότι θέλεις μόνο γάμο; Το ίδιο συμβαίνει και στο online dating.

Προσπαθείς υπερβολικά
Πολλές φορές η υπερβολική προσπάθεια να αρέσεις στο αντίθετο φύλο μπορεί να έχεις άκρως αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι πολλές #selfie στο προφίλ σου ή φωτογραφίες με υπερβολικό Photoshop. Όλα θέλουν το μέτρο τους, το ίδιο και το online dating.

Τώρα που τα διάβασες αυτά μπες στο chat του neolaia.gr και ξεκίνα να τα εφαρμόζεις 🙂

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;