10 τύποι που θα συναντήσεις στο στρατό
Οι 10 τύποι που θα γνωρίσεις σαν νεοσύλλεκτος!

fantaros-kourasmenos

Φίλε γουοναμπί φαντάρε. Αποφασίσαμε να σου προσφέρουμε απλόχερα τη γνώση που αποκτήσαμε μπαίνοντας στο στρατό, για να “μπεις παλιός” και να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

Που λες, σε αυτό το άρθρο της δημοφιλούς κατηγορίας μας, με τίτλο “μπαίνω φαντάρος“, θα μάθεις 10 τύπους στρατιώτη που θα συναντήσεις στο Κέντρο Εκπαίδευσης.

  1. Ο διδακτορικός. Κοιτάει γύρω του με απόγνωση. Θα τον αναγνωρίσεις από την ηλικία (συνήθως θέρτιπλάς) και από τα γυαλιά μυωπίας. Έχει πάρει απόφαση ότι θα πήξει, και αντιμετωπίζει τα πάντα στωικά. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
  2. Ο μόλις τελείωσα το σχολείο. Aka ο 18χρονος. Δεν σταματάει να μιλάει. Τα θέματά του, περιορίζονται σε έκταση, και κυρίως είναι τα εξής: γκόμενες, γυμναστικές, ναρκωτικά, μηχανάκια. Θα τον αγαπήσεις, όταν το βράδυ νυστάζεις και αυτός δε λέει να κλείσει το στοματάκι του. Ακούραστος.
  3. Ο γουστάρω που ήρθα. Γνωστός και ως στρατοαγαπησιάρης. Φωνάζει στα παραγγέλματα, σκέφτεται να γίνει ΕΠΟΠ, αν έρθειδίπλα σου, μπορείς να πας λίγο παραπέρα.
  4. Ο βισματίας. Μπορεί και να μην τον δεις ποτέ. Κυκλοφορεί μετρώντας γνωστούς, ανήκει σε κάποια θέση γραφιά, όόόόόχι γιατί έχει πτυχίο, αλλά γιατί μπορεί. Περιμένει μετάθεση κοντά στο σπίτι του, ενώ εσύ θα πας Έβρο.
  5. Ο βοσκός. Αυτός είναι ο πιο αγνός και καλός. Λίγο πιο χοντροκομμένος στη συμπεριφορά, αλλά καλόψυχος και αγαθός με την καλή έννοια. Αν είσαι παιδί της πόλης, θα σου φανεί ενδιαφέρουσα η συναναστροφή.
  6. Ο πρόθυμος. Aka, ο μαλάκας. Δυστυχώς, τα καλά παιδιά, τα εκμεταλλεύονται.
  7. Ο λέω συνέχεια αστεία. Και συνήθως δε γελάει κανείς. Για να γίνει αρεστός, λέει αστεία που ίσως άκουσες στο δημοτικό, ίσως στο προνήπιο. Έξτρα κουραστικός.
  8. Ο πόζερος. Που συνήθως λέει ψέμματα. Αν τον πιστέψεις, θα νομίζεις πως γνώρισες τον τύπο που έχει πιο γρήγορο αμάξι από τον Αλόνσο, πιο μεγάλο σπίτι από τον Ζούκερμπεργκ, πιο καλό κινητό από τον Τιμ Κουκ, πιο πολλές γυναίκες από τον Πέτρο (που έχει πάρει τη μισή Αθήνα) και πιο πολλά βαφτιστήρια από τον Πρόεδρο (έλα, ένας είναι ο Πρόεδρος). Αν πιστέψεις τα μισά, έχεις πιστέψει πολλά.
  9. Ο θέλω να πάρω Ι5, δε μου το έδωσαν και προσπαθώ ακόμη. Κακή παρέα. Τελεία.
  10. Ο φίλος σου. Τελευταίο, αφήσαμε τον φυσιολογικό, με τον οποίο θα είστε κοντά, θα καταλαβαίνεστε, θα κάνετε παρέα και θα είναι νορμάλ σαν κι εσένα. Θα δεθείτε γρήγορα, θα σε χρειαστεί και θα τον χρειαστείς.

Bonus:

Ο έχω κοπέλα εξώ. Αυτός υποφέρει παιδιά. Οι άλλοι τον κοροϊδεύουν, αυτός κλαίγεται, ούτε με αυτόν μην κάνεις παρέα, θα σε ψυχοπλακώσει αν έχεις κι εσύ γκόμενα. Αν δεν έχεις, κάνε παρέα μαζί του, να χαρείς που δεν έχεις.

Τώρα προχώρα στο παρτ 2.

ΥΓ: Έρχονται περισσότερα άρθρα. Στέι τιουντ. Α! Πες μου αν μου λείπει και κανένας άλλος τύπος, στα σχόλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;