Οδηγεί το πολύ sex στη δυστυχία; (Έρευνα)
Τα αποτελέσματα της έρευνας που φέρνουν "τα πάνω-κάτω"!

Εσύ μπορείς να φανταστείς πώς γίνεται να οδηγεί το πολύ sex ένα ζευγάρι στη δυστυχία;

Κι όμως, μια νέα έρευνα του Carnegie Mellon University που δημοσιεύτηκε στην Journal of Economic Behavior & Organization αποκαλύπτει ότι το υπερβολικά πολύ sex τελικά κάνει «κακό»!

Για την ακρίβεια, τα ζευγάρια που έκαναν 40% περισσότερο sex από άλλα, είχαν παρατηρήσει μείωση στα επίπεδα δυστυχίας τους και αύξηση στα αντίστοιχα επίπεδα κακής διάθεσης και αρνητικότητας ως το γενικότερο τους attitude.

Oι ερευνητές μελέτησαν 64 παντρεμένα ζευγάρια και τα χώρισαν σε δύο γκρουπ. Στο ένα γκρουπ υπέδειξαν να διπλασιάσουν την εβδομαδιαία συχνότητα που έκαναν sex για ένα χρονικό διάστημα της τάξης των 3 μηνών. Στο άλλο γκρουπ δεν έδωσαν καμία απολύτως υπόδειξη.

Μετά το πέρας του διαστήματος των 3 μηνών, τα ζευγάρια τα οποία συμφώνησαν να συμμετάσχουν στην έρευνα συμπλήρωσαν την έρευνα σχετικά με τις σεξουαλικές τους συνήθειες και τα επίπεδα ευτυχίας τους. Από τις απαντήσεις τους μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι η σεξουαλική απόλαυση είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ευτυχία, αλλά η συχνότητα στο sex όχι. Τα ζευγάρι που έκαναν συχνότερα sex δήλωναν ότι βίωναν μεγαλύτερη αίσθηση κούρασης.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;