Γίνε η metaλλaxi που θέλεις να δεις!

10408025_1410158755957356_4522032337370078840_n

In Situ|Kalamata, metaλλaxis 2015: Ένα συνέδριο για τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα της πόλης της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής.

Τι είναι το In Situ;

Το In Situ είναι μια σειρά συνεδρίων που απευθύνεται σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Οι βασικοί του άξονες είναι ο τουρισμός, η τοπική παραγωγή και η επιχειρηματικότητα. Κάθε συνέδριο In Situ είναι μοναδικό, γιατί η θεματολογία προκύπτει κάθε φορά από τις ανάγκες και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πόλη, αλλά και η περιφέρεια στην οποία ανήκει.

Λίγα λόγια για το metaλλaxis

Πρώτος σταθμός του In Situ είναι η πόλη της Καλαμάτας και τίτλος του συνεδρίου είναι η metaλλaxis.

Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πόλη της Καλαμάτας, αλλά και η ευρύτερη περιοχή του νομού Μεσσηνίας.

Τα θέματα που καλύπτονται στο συνέδριο έχουν κοινό χαρακτηριστικό τη metaλλaxi μιας ιδέας, ενός προϊόντος, μιας επιχείρησης, μιας πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει:

Microsoft tools. Metaλλaxi σε μια εποχή Mobile-first, Cloud –First.
Εργαλεία Facebook.
Η Αγορά Εργασίας στον Τουρισμό. A success story?
City branding. Ο ρόλος των κατοίκων της πόλης.
Η Καλαμάτα ως υποψήφια πολιτιστική πρωτεύουσα.
Γαστρονομία και Τουρισμός.
Δημιουργία μεγάλων event.
Αρχιτεκτονική ξενοδοχείων.
Ευκαιρίες Χρηματοδότησης.

Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν και θα μοιραστούν εμπειρίες, πρακτικές, ιδέες και προτάσεις μετάλλαξης και είναι αυτοί που θα μας εμπνεύσουν για την αλλαγή. Προέρχονται και εκπροσωπούν τις πιο αντιπροσωπευτικές εταιρίες και οργανισμούς στην κατηγορία τους: Microsoft, ForestView, ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, 2yolk Branding & Design, KALAMATA:21, Fnl-guide.com & Asprimera, ΧΥΖ Productions, Ελληνική συμμετοχή στην Bienalle 2014, Step.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές και την θεματολογία μπορείτε να βρείτε στο www.insituproject.gr καθώς επίσης για ότι επιπρόσθετη πληροφορία χρειάζεστε στο insitu@insituproject.gr.

Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα αγοράς ομαδικών εισιτηρίων και εξασφαλείστε προνομιακές τιμές.
Δείτε το metaλλaxis σαν μια ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με εταιρίες και επαγγελματίες οι οποίοι γνωρίζουν τον τρόπο! Μια ευκαιρία να ενημερωθείτε και να εμπνευστείτε από όσα γνωρίζουν και έχουν εφαρμόσει με επιτυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;