7 αμήχανες στιγμές κατά την διάρκεια του σεξ!
Μην ντρέπεστε. Σε όλους συμβαίνουν. . .

αμήχανες στιγμές στο σεξ

Το σεξ είναι καταπληκτικό, όπως και να έχει. Ωστόσο, παρά τα υπέροχα συναισθήματα που προσφέρει, υπάρχουν και ορισμένες πολύ αμήχανες στιγμές, παραδεχτείτε το!

Δείτε λοιπόν εν συνεχεία εφτά από τα πιο αμήχανα πράγματα που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Μην ντρέπεστε! Σε όλους συμβαίνουν. . .

1. Η πρωινή ανάσα

Τι καλύτερο από το πρωινό σεξ; Όμως, υπάρχει ένα μικρό θέμα με την πρωινή αναπνοή. Καλό λοιπόν θα ήταν να πλένεις τα δόντια σου πριν την πρώτη καυτή συνεύρεση της ημέρας, αλλιώς θα αποφεύγετε ο ένας τον άλλον σε κάθε στάση!

2. Κράμπα στο πόδι

Είναι υπέροχο να ανακαλύπτεις νέες στάσεις με το ταίρι σου, καθόλου υπέροχο, όμως, να παθαίνεις κράμπα στη γάμπα τη στιγμή που εκείνος κοντεύει στην κορύφωση. Γυμνάσου κοπελιά, πριν βρεθείς σε αυτή την άβολη θέση!

3. Το πρόσωπο του οργασμού

Ξέρεις κανέναν που να κάνει όμορφη γκριμάτσα όταν κοντεύει στην απόλυτη ικανοποίηση; Θα σου δώσουμε εμείς την απάντηση. ΌΧΙ! Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι άβολα με αυτό. Ξεπέρασέ το.

4. Η στάση 69

Είναι μια πραγματικά εκπληκτική ιδέα στη θεωρία, στην πράξη, όμως, μπορεί να είναι μια άβολη στάση ειδικά αν υπάρχει διαφορά ύψους μεταξύ των εραστών. Επίσης υπάρχει μία δυσκολία ως προς την ανταπόδοση ευχαρίστησης, διότι, αν ο άντρας βρίσκεται πάνω στη γυναίκα, ίσως αυτή να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, πόσο μάλλον να ευχαριστηθεί αυτό που της προσφέρει το αγόρι της. Επομένως, κοιτάξτε πως θα είστε άνετα και οι δύο προτού κάνετε αυτή την τόσο περιβόητη στάση.

5. “Όχι, δεν τελείωσα”

Και κάπου εκεί τελειώνεις κυριολεκτικά τον παρτενέρ σου… Κανένας άντρας δεν απόλαυσε αυτές τις τρεις λέξεις. Φυσιολογικό να συμβεί, αλλά αμήχανη δήλωση και για τους δύο.

6. Η “μάχη” του σουτιέν

Μήπως πιστεύεις πως όλοι οι άντρες έμαθαν πως να ξεκουμπώνουν ένα σουτιέν με το ένα χέρι και σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα; Λάθος. Κάποιοι δεν το καταφέρνουν ποτέ, ειδικά αν το κούμπωμα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του σουτιέν! Δεν γνωρίζουν όλοι ότι υπάρχει και αυτή η εναλλακτική.

7. Ιδρώτας

Η εφίδρωση είναι μια απόλυτα φυσιολογική κατάσταση κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά μερικές φορές είναι υπερβολικά πολύς ο ιδρώτας! Ικανός να σου αποσπάσει την προσοχή μάλιστα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;