“Μελίνικον”: τα καλύτερα pancakes της Αθήνας!

Θα το βρεις στην Σκουφά 37, στο Κολωνάκι. Πρόκειται για ένα pancake house που ασφαλώς είναι και καφετέρια. Εξειδικεύεται όμως στα pancakes, που αν έχεις την περιέργεια να τα δοκιμάσεις, τότε το “Μελίνικον” θα πρέπει να είναι η επόμενη “γευστική σου εξόρμηση”.

O κατάλογός του περιλαμβάνει πολλές επιλογές, τόσο γλυκές όσο και αλμυρές.

Θα βρεις να προτείνονται σε αυτόν, έτοιμοι συνδυασμοί υλικών όπως π.χ. club sandwitch pancakes, black forest pancakes κ.ά. Σου δίνεται όμως η δυνατότητα να επιλέξεις εσύ, ανάμεσα σε μια πολύ μεγάλη γκάμα υλικών (αλμυρών και γλυκών), ώστε να δημιουργήσεις συνδυασμούς του γούστου σου.Θα βρεις και αρκετές γκουρμέ επιλογές υλικών, όπως λιαστή ντομάτα, χούμους, καπνιστό σολωμό, σάλτσα λάιμ, φρούτα του δάσους, ρόκα κ.ά ώστε να καλυφθούν γευστικά  ακόμη και οι πιο απαιτητικοί.

Τα pancakes είναι εξαιρετικά! Η ζύμη τους σωστή σε αναλογίες υλικών (ουδέτερη δηλαδή γευστικά) και καλοψημένη. Ακόμη και εκεί έχεις αρκετές επιλογές. Μπορείς να διαλέξεις pancakes ολικής άλεσης (για αλμυρά πιάτα) και pancakes βανίλιας, σοκολάτας, σοκολάτας με κομματάκια σοκολάτας και βανίλιας με κομματάκια σοκολάτας.

Διάβασε τη συνέχεια στο foititakos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;