12 clichés για τον έρωτα που είναι πέρα για πέρα αληθινά!

Υπάρχουν κάποια clichés για τον έρωτα, που όσο στερεότυπα κι είναι, κρύβουν μεγάλες δόσεις αλήθειας σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις!

Δες εδώ τη λίστα με τα 12 clichés, και τους λόγους που είναι τόσο, μα τόσο true!

1. Οι γυναίκες ερωτεύονται τα “κακά παιδιά”

Όχι πάντα, αλλά γενικώς, έστω και μία φορά στη ζωή σου, “παίζει να την πατήσεις” με το “κακό παιδί”. Δηλαδή να ερωτευθείς εκείνον που είναι “player”, και που γενικώς, ξέρεις εξ’αρχής ότι θα σε ταλαιπωρήσει. Θα τον ερωτευθείς γιατί έχει το προφίλ του περιπετειώδη τύπου άντρα, και αυτό είναι κάτι που σου αρέσει. Ξέρεις όμως ότι το με ένα “κακό παιδί”, δεν πρόκειται να καλοπεράσεις γιατί αφενός δεν θα σου φέρεται όπως σου αξίζει, κι αφετέρου θα έχεις μια μόνιμη ανασφάλεια για το αν νιώθει πράγματα για σένα, και για το αν σου είναι πιστός.

2. Αν κάνεις sex στο πρώτο ραντεβού η σχέση είναι καταδικασμένη εξαρχής

Στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων, αυτό ισχύει. Δυστυχώς όσο καλή χημεία κι αν έχεις με τον άλλον, κι όσο κι αν αυτό είναι αμοιβαίο και προφανές, συνήθως, όταν κάνετε sex από το πρώτο ραντεβού ο ένας από τους δύο ξενερώνει. Ή δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Για παράδειγμα, ο άλλος μπορεί να σε θεωρήσει “εύκολη”. Άδικο μεν,γιατί μπορεί να αποτελεί εκείνος την εξαίρεση στον κανόνα σου, αλλά είναι αυτό είναι ένα από τα “double standards” της κοινωνίας, που όσο και να προσπαθήσεις, δεν έχεις τη δύναμη να τα αλλάξεις.

3. Όλα είναι θέμα timing

Γιατί τι να τον κάνεις τον κατάλληλο άνθρωπο, όταν εκείνος εμφανίζεται στη ζωή σου την πιο ακατάλληλη στιγμή! Μπορεί να είναι ο “the one”, αλλά άμα εμφανιστεί στη ζωή σου σε κακό “timing”, π.χ, να είσαι ήδη σε σχέση, ή να “μαζεύεις τα κομμάτια σου” από την προηγούμενη.

4. Οι πράξεις είναι πιο σημαντικές από τα λόγια

Δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος προβαίνει σε “βαρύγδουπες” δηλώσεις αγάπης, πάθους, έρωτα, λατρείας και θαυμασμού, ότι απαραίτητα εννοεί όντως αυτά που λέει, ή ακόμη κι αν τα εννοεί, ότι μπορεί να τα στηρίξει με τις αντίστοιχες πράξεις. Να θυμάσαι ότι τα ωραία λόγια είναι όντως ωραίο να τα ακούς, αλλά οι πράξεις του θα αποδείξουν αν όντως τα εννοεί ή όχι. Μιας και αν δεν μπορεί να αποδείξει με τις πράξεις του αυτά που σου λέει, τότε είναι απλώς “κούφια λόγια”.

5. Πρέπει να πληρώνει ο άντρας στο πρώτο ραντεβού

Είναι καθαρά τυπικό το θέμα. Αλλά από αυτό και μόνο μπορείς να έχεις ένα πρώτο δείγμα χαρακτήρα, γιατί αν δεν επιμείνει να πληρώσει, αντιλαμβάνεσαι αμέσως 2 πράγματα. Πρώτον είναι τσιγκούνης. Και αν είναι τσιγκούνης με τα χρήματα, είναι τσιγκούνης και σε όλα τα υπόλοιπα. Και στη διαχείριση των συναισθημάτων του. Και το δεύτερο που αντιλαμβάνεσαι είναι ότι μάλλον δεν σε γουστάρει αρκετά, γιατί αν του άρεσες πολύ θα επεδίωκε μέσω της πληρωμής του λογαριασμού στο πρώτο ραντεβού, να σε “καπαρώσει” και για δεύτερο, λέγοντάς σου να του ανταποδώσεις το κέρασμα, με το να τον κεράσεις εσύ την επόμενη φορά που θα βγείτε.

6. Να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου

Συνήθως η “φωνή” μέσα σου που θα σου “ουρλιάζει” ότι δεν αξίζει ο συγκεκριμένος άνθρωπος τον κόπο, τον χρόνο και τα αισθήματά σου, έχει δίκιο. Βασικά να την ακούς! Μεγαλώνοντας, για λόγους εμπειρίας, σπανίως “θα πέσεις έξω” στην κρίση σου για κάποιον άνθρωπο.

Διάβασε τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;