7

Χώρισες; Αν η απάντηση είναι καταφατική, τότε πρόσεχε!

Πρόσεχε μη μπεις στη διαδικασία ολοσχερούς “μετάλλαξης προσωπικότητας”!

Γιατί ok, για όλους, η “μετά-τον χωρισμό” περίοδος, είναι δύσκολη και στενάχωρη, και είναι αναμενόμενο να έχεις κάποια ακραία, ή, μη αναμενόμενη αντίδραση/ “έκρηξη”, αλλά άλλο αυτό, κι άλλο το να υιοθετήσεις μια εντελώς διαφορετική “persona” εξαιτίας του χωρισμού!

Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου!

1. Η “λυσσάρα”

Επειδή χώρισες, δεν σημαίνει ότι τώρα αντιλήφθηκες ότι υπάρχουν κι άλλοι άντρες (πέρα από τον πρώην σου) στον πλανήτη Γη!
Δεν είπε κανείς να γίνεις καλόγρια. Αλλά μη γίνεις και θιασώτης της άποψης “Ό,τι κινείται, εκτελείτε”! Επίσης δεν γίνεται ξαφνικά να σου αρέσουν όλοι οι άντρες που βλέπεις μπροστά σου. Μη κάνεις σαν ξελιγωμένη.

2. Η “κλείνομαι στο καβούκι μου μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία”

Εντάξει, είναι λογικό τις πρώτες μέρες να μην έχεις και πολύ διάθεση να βγεις από το σπίτι σου. Θες να μείνεις μόνη σου, με τον πόνο σου, να κλάψεις, να μιζεριάσεις, να βρίσεις τον πρώην, να φας έναν κουβά παγωτό, και όλα τα σοκολατάκια της φοντανιέρας, για να “γλυκάνεις” το πόνο σου, να κοιτάς το ταβάνι, και να στέλνεις αρνητική ενέργεια στο προφίλ του στο facebook. Ok, σεβαστό. Κάντο, αλλά όχι “ες αεί”. Γιατί άμα συνεχίσεις με αυτό το attitude για καιρό, αφενός θα αποξενωθείς από όλους, κι αφετέρου θα εθιστείς στα γλυκά, μη σου πω ότι θα πάρεις και κιλάκια. Βγες έξω, η ζωή είναι έξω! Όχι μέσα στους “4 τοίχους”!

3. Η “αλκοολική”

Δεν πρόκειται,όσο καλά κι αν ψάξεις να βρεις τη λύση, ή την καλή σου διάθεση, να την βρεις στον πάτο του μπουκαλιού. Σε διαβεβαιώ. Το πιο πιθανόν είναι να γίνεις “χώμα”, και να “σέρνεσαι για μέρες”. Don’t do it!

4. Η “χάνω την εμπιστοσύνη μου στο άπαν σύμπαν”

Επειδή πληγώθηκες από τον χωρισμό σου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μην εμπιστεύεσαι “ψυχή ζώσα”! Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, οπότε μην απορρίπτεις κόσμο, πριν τους γνωρίσεις καλά-καλά, μόνο, λόγω του φόβου σου, να μην ξαναπληγωθείς.

Διάβασε τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;