5 online υπηρεσίες για να βρεις ταίρι τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

blindchat-post-image-light

Ο μήνας Φεβρουάριος είναι γνωστός για δύο πράγματα. Το καρναβάλι και τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με το δεύτερο και θα σας παρουσιάσουμε 5 online dating sites/υπηρεσίες τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το ραντεβού σας για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Το να βρεις τη νέα σου σχέση online δεν είναι πια κάτι περίεργο στις μέρες μας.  Πολλά ζευγάρια γνωρίζονται στο internet, είτε μέσω των social media ή των ιστοσελίδων ειδικά διαμορφωμένων για τον σκοπό αυτό. Πέντε από αυτές τις σελίδες για online dating μπορείτε να δείτε στη λίστα μας:

BlindChat

Πρόκειται για ένα ελληνικό site που προσφέρει chat με άντρες και γυναίκες παρέχοντας τρία βασικά χαρακτηριστικά: ανωνυμία, ασφάλεια και ευκολία. Με λίγα μόλις κλικ θα κάνετε συνομιλία με κάποιον σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και μέσα από τη κουβέντα μπορείτε να γνωριστείτε καλύτερα και να κανονίσετε το ραντεβού σας.

Tinder

Ίσως ένα από τα πιο hot applications για να γνωρίσεις ανθρώπους που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από σένα με τον πιο εύκολο τρόπο. Το κατεβάζετε στο κινητό και ξεκινάτε το swiping δεξιά ή αριστερά. Μόλις γίνει το match ξεκινάτε την κουβέντα!

PerfectDate

Το πολυδιαφημισμένο site υπόσχεται να σας βρει το ταίρι που σας ταιριάζει. Δημιουργώντας λογαριασμό θα έχετε πρόσβαση σε προφίλ ατόμων που σας ταιριάζουν για να ξεκινήσετε επικοινωνία.

OkCupid

Ίσως από τα δημοφιλέστερα site για να βρεις σύντροφο, το OkCupid μοιάζει αρκετά με το PerfectDate όμως έχει κάποια πλεονεκτήματα παραπάνω όπως η εφαρμογή για κινητά ή το Tinder-like swiping όταν ψάχνεις προφίλ ατόμων που σε ενδιαφέρουν.

Grindr

Είναι από από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για κινητά που απευθύνεται σε gay, bi-sexual και bi-curious άντρες. Διαθέτει τη λειτουργία «ραντάρ» που επιτρέπει στους χρήστες του να βρουν άτομα που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από αυτούς για να ξεκινήσουν επικοινωνία.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο άλλο site/application που θα μπορούσε να μπει στη λίστα; Αφήστε μας ένα σχόλιο από κάτω.

ΥΓ: Μην ξεχνάτε το ιστορικό, ανώνυμο, ασφαλές και εύκολο chat του neolaia.gr, που παραδοσιακά αυτές τις μέρες “παίρνει φωτιά” και χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του blindchat!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;