Τι κάνει έναν άντρα ακαταμάχητο αναλόγως του ζωδίου του!

Ο κάθε άντρας έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μπορούν να τον κάνουν ακαταμάχητο στα μάτια μιας γυναίκας! Άλλες φορές το “δυνατό” του σημείο μπορεί να είναι το χιούμορ του, άλλες φορές η ειλικρίνειά του, άλλες η ομορφιά του, άλλες το ωραίο του στυλ στο ντύσιμο, κι άλλες φορές ο τρόπος που κινείται, μιλάει και φέρεται όταν είστε στον ίδιο χώρο…
Μπορεί ο κάθε άντρας να είναι ξεχωριστός, όμως αναλόγως του ζωδίου του έχει κάποια standar χαρακτηριστικά που τον κάνουν ακαταμάχητο στα μάτια σου!

ΚΡΙΟΣ ~ Φροντίζει τον εαυτό του
Ένας Κριός φροντίζει πάντα να διατηρεί το σώμα του σε καλή κατάσταση, Θέτει την υγεία του ως προτεραιότητα, μιας και πιστεύει ότι “νους υγιής εν σώματι υγιή”. Για αυτό και είναι μονίμως δραστήριος και γεμάτος ενέργεια!

ΤΑΥΡΟΣ ~ Φορά μεθυστικό άρωμα
Ο Ταύρος, ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι των αισθήσεων, κι έτσι είναι ικανός να ενεργοποιήσει στο μέγιστο βαθμό την όσφρησή σου, έτσι ώστε να σε παρασύρει… Ορισμένοι άνθρωποι (Ταύροι) αναδύουν ένα δικό τους άρωμα, και με βοήθεια αρώματος ή κολόνιας γίνονται απλώς πηγαία ελκυστικοί.

ΔΙΔΥΜΟΣ ~ Έχει χιούμορ
Ένας Δίδυμος χαρακτηρίζεται από το αβίαστο χιούμορ του, το οποίο άλλες φορές μπορεί να είναι παιχνιδιάρικο, άλλες “υπόγειο” και άλλες σαρκαστικό. Το σίγουρο πάντως είναι ότι σε κάνει να κρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια, κι αυτό σου αρέσει πολύ. Ένας άνθρωπος που είναι χαρούμενος, ευδιάθετος και που μάλιστα προσπαθεί να σε κάνει κι εσένα χαρούμενη είναι απίστευτα sexy!

Διάβασε τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;