Flowmagazine: Σεμινάριο με θέμα:

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθουμε και να βελτιώσουμε την πολύτιμη δεξιότητα ζωής που ονομάζεται επικοινωνία είναι η πρακτική εξάσκηση! Πολλές φορές βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να απολογούμαστε ή να εξηγούμε ξανά και ξανά τις πράξεις και τα λεγόμενά μας. Νιώθουμε ότι δεν μας καταλαβαίνουν και ότι οι προσπάθειες για επικοινωνία πέφτουν στο κενό. Αποτέλεσμα; Άγχος, φόβος, θυμός και συγκρούσεις που δεν χειριζόμαστε σωστά.

Η δράση Believe In You διοργανώνει δύο νέα σεμινάρια απόλυτα στοχευμένα στη σχέση Flowmagazine: Αναπτύξτε ικανότητες διαπροσωπικής επικοινωνίαςπομπού και δέκτη στα πλαίσια της επικοινωνίας. Είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για να βελτιώσουμε την τέχνη και τη δεξιότητα αυτή ώστε να αποκτήσουμε αρμονικές σχέσεις και να φέρουμε στην επαγγελματική και προσωπική ζωή μας γαλήνη, αρμονία και επιτυχία!

Το “Believe in you” αποτελεί μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr. Στόχος του είναι η βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και η ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά όνειρά τους και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή!

Πρόγραμμα σεμιναρίων

Τρίτη 27/01: Ικανότητες Διαπροσωπικής Επικοινωνίας – Ο ρόλος του πομπού

Τρίτη 29/01: Ικανότητες Διαπροσωπικής Επικοινωνίας – Ο ρόλος του δέκτη

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 25€ και μπορεί να καλυφθεί μέσω ΛΑΕΚ.

Επωφεληθείτε μέχρι τις 26/01 και αγοράστε το εκπτωτικό πακέτο των 2 σεμιναρίων στην τιμή των 40 ευρώ!

Εισηγήτρια των σεμιναρίων είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;