Ζώδια: Υδροχόος Προβλέψεις 2015

Zwdia

Δείτε τις ετήσιες προβλέψεις για τον Υδροχόο:

Το 2015 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εσάς!

Με ανοιχτή ματιά προς το μέλλον, αφήνετε πίσω σας το 2014 και όλα όσα έχουν συμβεί τα τρία τελευταία έτη, έχοντας επαγγελματικές ευκαιρίες πια και ξεκινώντας κάτι νέο είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε κάποιο άλλο τομέα της ζωής σας!

Η δυνατή και ανεξάρτητη ιδιοσυγκρασία σας, το ελεύθερο πνεύμα σας που δεν συμβιβάζεται εύκολα, η αλτρουϊστική συμπεριφορά σας και η τετράγωνη λογική σας, την τελευταία τριετία δοκιμάστηκαν αρκετά. Η χρονιά που ξεκινάει, έρχεται να σας ελευθερώσει από δεσμά του παρελθόντος και να σας ωθήσει να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει!
Ο Δίας από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο μέχρι τις 12 Αυγούστου, θα είναι σύμμαχός σε όλες τις σχέσεις σας και με την εύνοιά του, έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό!
Σχέσεις που ήδη έχουν περάσει σε κοντινό επίπεδο, ή σχέσεις που δημιουργείτε από εδώ και πέρα, θα σταθούνε εφαλτήριο στην ζωή σας για το αύριο, για το μέλλον! Παράλληλα, όσοι είστε δεσμευμένοι, μέχρι το καλοκαίρι, έχετε την ευκαιρία ν’ αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν φθαρεί από τον χρόνο!
Η εποχή επίσης, είναι εξαιρετικά καλή για συνεργασίες και πάσης φύσεως επεκτάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Βέβαια, όσο ο Δίας θα κινείται σε ανάδρομη πορεία, μέχρι τις 7 Απριλίου, η εποχή θα σας ευνοήσει για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις σε θέματα επαγγελματικά, που έχουν να κάνουν με τους συνεργάτες σας.
Αυτή η χρονιά πάντως, είναι μια δημιουργική χρονιά για εσάς και ειδικότερα για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου, καθώς σας ανοίγει διάπλατα τις πόρτες σε θέματα δημιουργίας. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε πνοή στα όνειρά σας και να οργανώσετε την δική σας ομάδα, με εσάς επικεφαλής! Όσοι έχετε ελεύθερα επαγγέλματα, έχει έρθει η στιγμή να λειτουργήσετε αυτόνομα μεν, συλλογικά δε!
Αν είστε άτομα νεαρής ηλικίας, τώρα η επαγγελματική σας σταδιοδρομία ανοίγει εμπρός σας και όσοι είστε στον επαγγελματικό τομέα ήδη ανεγνωρισμένοι, τα επόμενα δυο έτη θα έχετε τις ευνοϊκές συγκυρίες του σύμπαντος να λειτουργήσετε στον τομέα σας με καλύτερες συνθήκες.
Από τις 12 Αυγούστου και έπειτα που ο Δίας θα εισέλθει στον όγδοο ηλιακό σας οίκο, θα σας ευνοήσει αρκετά σε θέματα οικονομικά, που προέρχονται από συνεργασίες. Το δεύτερο μισό της χρονιάς επίσης είναι ένα θετικό διάστημα για να διεκδικήσετε χρήματα που σας ανήκουν ή αναλογούν στην εργασία σας.

Ο Ποσειδώνας στον δεύτερο ηλιακό σας οίκο όλο το έτος βέβαια, επιφέρει μια χαώδη κατάσταση στον οικονομικό τομέα, κάτι βέβαια καθόλου άγνωστο την σήμερον ημέρα! Εσείς παρ’ όλα ταύτα, θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά, για να προσαρμοστείτε στην κατάσταση και θα δράσετε για να φέρετε ισορροπίες στον τομέα αυτό!

Στον τρίτο ηλιακό σας οίκο, ο Ουρανός που ήδη κινείται από το τέλος του 2011, σας χαρίζει συνεχώς επαφές με νέα άτομα και ανοίγοντας έτσι τον κύκλο των γνωριμιών σας, σε επίπεδο φιλικό αλλά και επαγγελματικό, προωθεί τις νέες συνεργασίες και τις σχέσεις. Η τεχνολογία, εισχωρεί στην ζωή σας όλο και περισσότερο και βέβαια όσοι έχετε άμεση σχέση με το θέμα, οι χρονιές είναι καλές για να μάθετε όσα γίνεται περισσότερα!

Καθώς ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιο του Σκορπιού στις 23 Δεκεμβρίου, ο δέκατος ηλιακός σας οίκος, απελευθερώνεται και θα σας επιτραπεί πια να δράσετε στο τομέα της καριέρας σας και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας.
Μια μικρή βέβαια επαναφορά του στον οίκο αυτό, από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, θα σας ανακόψει την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων και βασικότερα θα φέρει δυσκολίες στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Όσοι δεχτείτε την επιρροή αυτή τους μήνες αυτούς, μπορεί να βρεθείτε στην κατάσταση να ψάχνετε για εργασία, ή να έχετε αντιπαραθέσεις με άτομα κύρους στον επαγγελματικό σας τομέα, ή να βρεθείτε στην δυσχερή κατάσταση ν’ ανέχεστε άσχημες συμπεριφορές από συνεργάτες και συναδέλφους. Τα θέματα αυτά θα βρουν λύσεις μετά το τέλος αυτής της περιόδου.

lilian

Ο Κρόνος πάντως γενικότερα που για δύο έτη θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη από τις 23 Δεκεμβρίου και στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κάνετε εκκαθαρίσεις στις φιλικές σας σχέσεις, πράγμα αναγκαίο, καθώς όσο προχωράμε στην ζωή μας κάποια άτομα ίσως να μην ταιριάζουν πιά με τα δεδομένα μας.
Η καλύτερη βέβαια των περιπτώσεων αυτών, είναι η επανεξέταση των φιλικών σχέσεών σας και η επανένταξή τους με νέες προδιαγραφές που τώρα αρμόζουν στην ζωή σας! Όσες λοιπόν φιλικές σχέσεις έχουν γερά θεμέλια, καθώς τώρα θα επαναπροσδιοριστούν, θα περάσουν στον μέλλον, δίνοντας ευκαιρίες να εξελιχθούν και να σας στηρίξουν.
Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς είναι εξαιρετικά καλό για να επεκταθείτε και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Το να χαρείτε την ευτυχία είναι στο χέρι σας, αρκεί να δράσετε για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και τις επιθυμίες σας. Αφήστε το χθες πίσω σας και κινηθείτε με σιγουριά στο αύριο, κάτι που βέβαια είναι το κύριο ζητούμενο και ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας!

Οι εκλείψεις του έτους, θα σας επηρεάσουν βέβαια, όπως όλους μας και θα φέρουν γεγονότα και αλλαγές. Αναλυτικά θ’ αναφερθούμε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά εδώ θα κάνουμε μια μικρή αναφορά στο θέμα.

Στις 4 Απριλίου, η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη, στον άξονα Κριού – Ζυγού, αλλά και το ζεύγος της στις 28 Σεπτεμβρίου, θα επιφέρει ευνοϊκές επιρροές σε εσάς!
Αποφάσεις και λύσεις που θα δοθούν σε θέματα που αφορούν τον συγγενικό σας κύκλο, ή που εμπλέκονται συγγενικά άτομα, θα σας απελευθερώσουν από ζητήματα που σας απασχολούσαν. Αν είστε οι μεσολαβητές οικογενειακών θεμάτων που αφορούν την οικογένειά σας με την ευρεία έννοια, όλα θα τακτοποιηθούν μετά από κάποιες απαραίτητες κινήσεις.
Οι εκλείψεις αυτές, μπορεί επίσης να σας ανοίξουν τον δρόμο για ταξίδια, τα οποία μπορεί να είναι μέρος της εργασίας σας, ή να είναι ταξίδια αναψυχής! Όπως και να έχει, θα είναι ευχάριστες συγκυρίες για εσάς, καθώς θ’ ανοίξουν οι ορίζοντές σας και θα πάρετε εμπειρίες που χρειαζόσαστε!
Το άλλο ζεύγος των εκλείψεων, οι οποίες είναι Ηλιακές, θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου. Η πρώτη, στις 20 Μαρτίου και η δεύτερη στις 13 Σεπτεμβρίου. Το ζεύγος αυτό, από την μια θα επιφέρει αναστάτωση στον οικονομικό σας τομέα και από την άλλη όσοι ψάχνετε ταίρι, μπορεί ν’ αποβεί μοιραία!
Αν είστε δεσμευμένοι και η έννοια σας είναι μόνο τα οικονομικά, καλό είναι να προσέξετε τα έξοδά σας από νωρίτερα, σε σχέση με τα έσοδά σας! Προγραμματίστε τις ανάγκες σας και αφήστε ό,τι δεν είναι σημαντικό, γι΄ αργότερα! Αν υπάρχουν ποσά που δεν έχετε εισπράξει, είτε από μισθοδοσία είτε από δημόσιους φορείς, διεκδικήστε τα πριν αυτές τις ημερομηνίες.
Για τους ελεύθερους, όπως προανέφερα, οι εκλείψεις αυτές μπορεί να σας χαρίσουν ένα σύντροφο! Γνωριμίες που θα γίνουν κοντά σ’ αυτές τις ημερομηνίες, μπορεί να εξελιχθούν σε σημαντικές σχέσεις για την ζωή σας! Όσοι ήδη έχετε μια σταθερή σχέση, οι εκλείψεις αυτές που θ’ ανεβάσουν την λίμπιντο, μπορεί να σας χαρίσουν έναν απόγονο!
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά σας, τα οικονομικά , τα θέματα των σχέσεων και της υγείας, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;