Ζώδια: Σκορπιός Προβλέψεις 2015

Zwdia

Δείτε τις ετήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό:

Στο δικό σας ζώδιο εδώ και μία διετία διαδραματίστηκαν πολλά.

Για έναν Σκορπιό ο διαρκής μετασχηματισμός είναι μέρος της διαδικασίας της ζωής. Με την ανάγκη να διερευνηθεί η αρχή των πάντων, έχετε υπομονή και αντοχή όπως και μία δυνατή προσωπικότητα. Διαθέτετε καλή μνήμη και μπορεί να μην ξεχάσετε εύκολα ό,τι σας πείραξε. Ωστόσο, είστε σταθεροί και πιστοί σε όποιον είναι φίλος.
Από το φθινόπωρο του 2012 και μετά, ξεκίνησε μία ιδιαίτερα σημαντική διετία για σας. Στην ουσία απομακρύνεστε από όλες τις επιρροές μέχρι τα τέλη του 2014.

Κι αυτό γιατί από το δικό σας ζώδιο ξεκίνησαν και συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν ιδιαίτερα καρμικά γεγονότα και παράγοντες που επιτάσσουν πλήρη αλλαγή, αναζωογόνηση και ανανέωση σε ένα ευρύ κοινωνικό πεδίο.

Για να θυμηθούμε λίγο τα γεγονότα, ο Κρόνος κινήθηκε στον Σκορπιό, τον Οκτώβριο του 2012 και παραμένει εκεί δύο χρόνια. Αυτό δείχνει ότι παίρνετε πάνω σας μεγαλύτερη ευθύνη από ό, τι πριν και ότι θα είστε πιο σοβαροί, συγκροτημένοι, αυστηροί, ή ξεκάθαροι. Σε γενικές γραμμές, η υγεία σας είναι καλή, αν και μπορεί να είναι πιο ευαίσθητη ως προς τις αντοχές ή την ζωτικότητα.

Ως τα τέλη του 2014 λοιπόν, ο Κρόνος θα σας θέσει προ των ευθυνών σας και θα ορίσει ένα άλλο πεδίο δράσης, όπου θα είστε αποφασιστικοί, ξεκάθαροι και περισσότερο εστιασμένοι στα σημαντικά σας θέματα και επιλογές. Λίγο δύσκολη η πορεία, αλλά έχετε μάθει να αντιδράτε σωστά σε συνθήκες πιεστικές!
Στις 24 Δεκεμβρίου 2014 ο Κρόνος εισέρχεται πλέον στον Τοξότη και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε καλύτερα τα οικονομικά σας. Τα έσοδα μπαίνουν σε τάξη και οργανώνετε πιο προσεκτικά πλέον τις συναλλαγές σας. Οι αξίες σας αλλάζουν, είστε πιο αυστηροί και επικριτικοί ίσως… αλλά σίγουρα αποκτάτε μία ευελιξία που σας λείπει.

Στο ίδιο ζώδιο οι Δεσμοί της Σελήνης, διήνυσαν μία αντίστροφη πορεία από τον Κρόνο και ήσασταν σε μία διαδικασία διαρκώς ξεκαθαρισμάτων σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες, υποχρεώσεις και ευθύνες, και τις σημαντικές σχέσεις ζωής ως τον χειμώνα του 2014. Η συμπόρευση των Δεσμών της Σελήνης και του Κρόνου, σαν καρμική ανταμοιβή ή περιορισμός, είναι ένα μοναδικής εμπειρίας φαινόμενο που δεν θα βιώσετε ξανά…
Παρά τις δυσκολίες, αν αναζητήσατε το μονοπάτι που σας ταιριάζει και υπήρξατε ακριβοδίκαιοι και σωστοί πρώτα με τον ίδιο σας τον εαυτό και μετά με τους άλλους, θα βρείτε την ανταμοιβή σας στην πορεία. Αν παρεκλίνατε των υποχρεώσεων και της αυθεντικότητας, ή της στάσης σεβασμού προς τους άλλους, θα χάσατε μία μοναδική ευκαιρία εξέλιξης. Ωστόσο, για να είμαστε πιο συνεπείς στην λεπτομέρεια, έχετε την δυνατότητα να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις μέσα στον Οκτώβριο κυρίως και ως τα τέλη του 2014.

Από τον νέο χρόνο 2015, αλλάζουν οι αξίες σας και γίνεστε πιο αυστηροί σε θέματα που φαίνονται ξεχωριστά, σημαντικά και πολύτιμα για σας. Θα καταβάλετε προσπάθεια να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας και να κυριαρχήσετε μέσω των ιδεών σας για ό,τι είναι αξιόλογο για σας.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης των χρημάτων και της αφθονίας για σας, και να κινείται στον 10ο οίκο σας ως τον Αύγουστο του 2015. Οι απαιτήσεις θα αφορούν την κοινωνική σας θέση και εικόνα και είναι απαραίτητο να παραμείνετε αρκετά συνεπείς στις δεσμεύσεις και στις υποσχέσεις που έχετε δώσει. Κι αυτό γιατί διακυβεύεται το κύρος σας και η προβολή του έργου σας.
Θα επιδιώξετε να κατοχυρώσετε τη θέση σας, αλλά και να φανεί περισσότερο η γνώση σας. Θα σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η αποδοχή, η προώθησή σας και η αναγνώρισή σας. Αλλά δεν πρέπει να έχετε υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, γιατί είτε θα φανεί αλαζονικό, είτε θα σας οδηγήσει να πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις.
Μετά τις 12 Αυγούστου 2015 όμως, αλλάζει η διάθεσή σας, οι τόνοι πέφτουν και θα εστιαστείτε σε στόχους που πρέπει να εξεταστούν πιο προσεκτικά. Θα αναφερθούμε εκτενέστερα εκείνη την εποχή.

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στον τομέα της δημιουργίας, του φλερτ, των παιδιών και της διασκέδασης (αυτό συμβαίνει για μία διάρκεια 14 χρόνων), και θα είναι εκεί για πολλά χρόνια ακόμα. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση. Στις ερωτικές σχέσεις θα είστε περισσότερο ρομαντικοί, τρυφεροί, δοτικοί και ονειροπόλοι. Ίσως αφεθείτε χωρίς επιφύλαξη, με αποτέλεσμα να εξιδανικεύετε το ταίρι σας. Με τα παιδιά μπορεί να αναπτυχθεί μία ιδανική και ιδιαίτερα ζεστή σχέση.

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, εξακολουθεί να δονεί τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την αίσθηση της δύναμης στη ζωή σας. Οφείλετε να παραμείνετε σταθεροί, ακόμη κι όταν οι σταθερές σας αξίες κλονίζονται. Να αλλάξετε συνήθειες και να ξεπεράσετε το σκοτάδι της ψυχής. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα εξακολουθεί να δονεί τον ψυχισμό σας και να αναζητά ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος και για τις προσωπικές σχέσεις που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην ερωτική σας ζωή.

Χρειάζεστε ακόμη ένα έτος υπομονής, αλλά μπορείτε να διαχειριστείτε την δύσκολη όψη καλύτερα από άλλους, καθώς ο Πλούτωνας κυβερνά το ζώδιό σας. Απλά σας ωθεί η πενταετία αυτή σε μία πιο άμεση δράση, κάτι που ίσως φαίνεται κουραστικό για σας, καθώς επιδιώκετε μία βαθιά και πιο υπομονετική δράση στους στόχους που θέτετε.

lilian

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας, οδηγεί την σκέψη σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, δίνοντας την ευκαιρία στη γνώση να γίνει ουσιαστικός οδηγός για σας, οδηγός αυτογνωσίας… Χρειάζεται όμως προσεκτική χρήση του λόγου και ευγένεια.

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, έχουν τρία σκέλη για σας:
Ξεκινούν στα φετινά σας γενέθλια (το φθινόπωρο του 2014), ορίζοντας μια ρήξη με το χθες και φέρνοντας στην επιφάνεια τα κρυφά σας όνειρα αρχικά. Ολοκληρώνεται δε, το ζευγάρι εκλείψεων στο ζώδιό σας με την έκλειψη στις 23 Οκτωβρίου 2014 στην 0η μοίρα του ζωδίου σας.
Είναι το έναυσμα για μία νέα αρχή και το τέλος της διετούς σας ταλαιπωρίας. Σίγουρα η εμπειρία αυτών των ετών, αφήνει ένα απόσταγμα σοφίας στη ζωή σας. Μία ακόμη έκλειψη τον Οκτώβριο, λίγο νωρίτερα, στις 8 του μήνα, σηματοδοτεί την ανάγκη να απαλλαγείτε από ανησυχίες πάνω σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων. Κρυφοί φόβοι βγαίνουν στην επιφάνεια και πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Τον Μάρτιο, αν έχετε γενέθλια στα τέλη του ζωδίου σας, η έκλειψη Ηλίου σας προσφέρει την ευκαιρία για μία πιο ευοίωνη συναισθηματική κατάσταση και ενδεχομένως ανοίγει ορίζοντες για έμπνευση και δημιουργία. Τον Απρίλιο, ξανά πρέπει να αντιμετωπιστεί ό,τι κρύβετε στο υποσυνείδητο και σας ταράζει τις ισορροπίες.
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2015 ως τα τέλη Οκτωβρίου, οι βαθύτερες ανάγκες σας ξεκαθαρίζουν προφανώς (σε όλα αυτά το ατομικό ωροσκόπιο φυσικά συμβάλλει ουσιαστικά) και θα αποφορτίσετε σε ένα βαθμό τον εαυτό σας, από βιωματικές εμπειρίες που προκαλούν διστακτικότητα ή αναστολές.

Στα επόμενα γενέθλια (του 2015), θα πρέπει να έχουν κλείσει σημαντικοί κύκλοι και να δημιουργείτε το έδαφος για μία νέα ισορροπία στην ζωή σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά σας, τα οικονομικά , τα θέματα των σχέσεων και της υγείας, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;