Ζώδια: Παρθένος Προβλέψεις 2015

Zwdia

Δείτε τις ετήσιες προβλέψεις για τους Παρθένους:

Το 2015 έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς για εσάς!

Αδράξτε ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και μην αφήσετε περιθώρια σε ανασταλτικές σκέψεις και ενοχές που οφείλονται στην κατάσταση που βρίσκονται οι άλλοι γύρω σας!
Η χρονιά είναι από την αρχή της, μια ανταμοιβή του σύμπαντος στους κόπους σας και στην σκληρή εργασία που πάντα κάνετε με πολύ οργανωτικό πνεύμα! Αυτό που απαιτείται, είναι ευελιξία και διαλλακτικότητα!

Σαν ιδιοσυγκρασία είστε άτομα πρακτικά, εργατικά και οργανωτικά. Οι λύσεις που δίνετε στην ζωή σας και στην ζωή των άλλων, είναι πάντα σωστές, ακριβείς και σαφείς!

Με κυβερνήτη σας τον Ερμή, είστε άτομα που σκέφτεστε πριν πράξετε και αναλογίζεστε πάντα τις συνέπειες του θέματος. Η χρονιά σας ωθεί να κυβερνήσετε τα άστρα σας και να είστε αφοσιωμένοι στους προσωπικούς και επαγγελματικούς

Μέχρι τις 11 Αυγούστου ο Δίας που κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, σας προστατεύει και σας βοηθάει να βρείτε λύσεις σε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν. Με το χέρι βοηθείας που σας προσφέρει από τον οίκο αυτό, θα βγείτε από αδιέξοδα και θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που αφορούν υποθέσεις σε σχέση με την εργασία σας και με καθημερινά άγχη.
Σαν καλοί αναλυτές που είστε, ασχολείστε επίσης με θέματα του οικείου σας περίγυρου και βρίσκετε λύσεις σε σημαντικές υποθέσεις, που λύνουν τα χέρια! Οι ευαισθησίες σας πολλές και η ευγένειά σας θα σας χαρίσει μια καλή προσέγγιση των θεμάτων που απασχολούν τα οικεία σας άτομα. Ακόμη και αν φαντάζουν αυτά τα προβλήματα μηδαμινά μπροστά στα μάτια μας, εσείς θ’ ασχοληθείτε με πονόψυχη και δοτική διάθεση. Γενικά θα έχετε έντονες αλτρουϊστικές τάσεις.

Η φαντασία σας επίσης, είναι ένας τομέας που θα καλλιεργηθεί αρκετά, και θα εκφραστείτε μέσα από καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και ευρύτερα την έννοια τέχνη! Όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με κάποιας μορφής τέχνη, θα έχετε καταπληκτικές εμπνεύσεις!

Ενασχολήσεις με την μεταφυσική μπορεί να έχουν ξυπνήσει μέσα σας από τον Ιούλιο του 2014 που εισήλθε ο Δίας στο ζώδιο του Λέοντα. Οι τάσεις αυτές, θα είναι ενεργοποιημένες μέχρι τα μέσα Αυγούστου του 2015.

Από τις 12 Αυγούστου που ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης και της τύχης εισέρχεται στο ζώδιό σας και για έναν περίπου χρόνο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου του 2016, όλα θ’ αλλάξουν!
Η διάθεσή σας θ’ ανέβει αρχικά σε υψηλά επίπεδα και βέβαια η αντιμετώπιση όσων θεμάτων έχετε στην ζωή σας θ’ αλλάξει! Η αισιοδοξία θα λάβει τον χώρο που της αναλογεί και βέβαια δεν θα είναι αμελητέος!

Στο ζώδιό σας θα ενδυναμώσει στοιχεία όπως το κριτικό πνεύμα, βασικό συστατικό της ιδιοσυγκρασίας σας. Θ’ αντιμετωπίζετε ψύχραιμα τα πράγματα και θα είστε καλοσυνάτοι και ευσυνείδητοι στο έπακρο! Όμως θα γίνεται και σκεπτικιστές και παράλληλα θ’ αποκτήσετε επιστημονική αντίληψη σε πολλά θέματα, καθώς θα ενημερωθείτε μέσα από βιβλία και άλλους τρόπους ενημέρωσης!

Γενικά, πρέπει να διατηρήσετε δημιουργική στάση βέβαια όλη την χρονιά, για να ισορροπήσετε την στενότητα πνεύματος και την υπερβολική προσήλωση στις λεπτομέρειες, που πολλές φορές σας απασχολεί.

Καθώς θ’ αποχωρίσει από το ζώδιό σας, θα σας αφήσει βέβαια σε καλύτερη οικονομική κατάσταση απ’ ότι θα σας βρει και με την διέλευσή του από το ζώδιο θα σας χαρίσει σίγουρα ευκαιρίες τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα φέρει προαγωγές, εξελίξεις καριέρας και γενικότερα θα σας παρουσιάσει ευκαιρίες. Ο δυναμισμός σας θα εκφραστεί, αλλά και αν είναι σε χαμηλά επίπεδα θυμηθείτε πως είναι η στιγμή για να τον ενισχύσετε!
Η επιρροή του κάνει θαύματα αν πάρετε πρωτοβουλίες.
Προωθήσετε την εαυτό σας και εκφράσετε τις ιδέες σας!
Εργαστείτε σκληρά, γιατί οι προσπάθειές σας θ’ ανταμειφθούν!

Αν ο ωροσκόπος σας ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, τότε σίγουρα αν είστε μόνοι θα συναντήσετε ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας, συνήθως με όψεις γάμου στην συναστρία σας! Βέβαια, θα έχετε και προσωπικές εξελίξεις σαν προσωπικότητες, που θα σας οδηγήσουν σε άλλους δρόμους και νέες πορείες!

Από τις 23 Δεκεμβρίου, μια σημαντική αλλαγή λαμβάνει χώρα στο ουράνιο στερέωμα!
Ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιο του Σκορπιού και εισέρχεται στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο. Μέχρι τις 15 Ιουνίου, θα επιφέρει κάποιους περιορισμούς σε εσάς και σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας. Από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου όμως, καθώς θα κινηθεί πάλι στο ζώδιο του Σκορπιού, οι τάσεις θ’ απομακρυνθούν, αφήνοντας να χαρείτε ένα χαλαρό κλίμα όλο το καλοκαίρι!

Ο Πλούτωνας με την πολύχρονη διαμονή του στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο, επιφέρει ένταση στις ερωτικές σας σχέσεις και τονώνει το ερωτικό σας πάθος!
Αν τα προσωπικά σας ή τα επαγγελματικά σας περνάνε κρίση και υπάρχουν ασάφειες και μικροπροβλήματα, με τον Ποσειδώνα στον έβδομο ηλιακό σας οίκο, καλό είναι να κινήστε αποτελεσματικά και με διάθεση αποσαφηνίσεως σε ό,τι συμβαίνει! Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του και μην επαναπαύεστε στην πολυθρόνα σας, αν δεν είστε σίγουροι για την πορεία των καταστάσεων!

Ο Ουρανός στον όγδοο ηλιακό σας οίκο, με την παρορμητική και απρόοπτη συμπεριφορά του στην ερωτική σας διάθεση, επιφέρει εναλλαγές που κρατάνε τον ενδιαφέρον της σχέσης σας σε υψηλά επίπεδα! Οικονομικά βέβαια, μπορεί να σας χαρίσει απολαβές που δεν τις περιμένατε!

lilian

Ο Ποσειδώνας, μακρινός και καρμικός πλανήτης, όλη την χρονιά και για αρκετά ακόμη έτη, θα κινείται στον έβδομο ηλιακό σας οίκο, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Με την θέση του αυτή, θα έχετε έντονο το ενδιαφέρον σας να δημιουργήσετε μαι σταθερή σχέση, όσοι δεν έχετε, ασκώντας παράλληλα και τον απαραίτητο μαγνητισμό! Η ασφάλεια και η σιγουριά πρέπει να είναι στοιχεία που θα συμπεριλαμβάνονται απαραίτητα! Όσοι έχετε σταθερές σχέσεις, θα δείξετε τις ευαισθησίες σας στο έτερον ήμισυ!

Όμως με την θέση αυτή του Ποσειδώνα, έχετε υπ’ όψιν σας πως μπορεί να έχετε ασαφή εικόνα για τα άτομα που είστε συνδεδεμένοι ή έχετε κάποια συνεργασία μαζί τους. Γι’ αυτό καλό είναι, αν είστε στα πρόθυρα μεγάλων και σημαντικών κινήσεων, να συμβουλεύεστε άτομα που τους έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη για το ποιόν και τις συμπεριφορές των ατόμων που έχετε είτε προσωπική, είτε επαγγελματική συναλλαγή.

Οι εκλείψεις του έτους, θα αφήσουν πάνω σας τα σημάδια τους! Εδώ θα κάνουμε μια μικρή αναφορά στο θέμα, για να γνωρίζετε τις βασικές επιρροές τους πάνω σας.

Οι σεληνιακές εκλείψεις, στον άξονα Κριού – Ζυγού, στις 4 Απριλίου και στις 28 Σεπτεμβρίου, θα φέρουν εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα. Το ζεύγος των εκλείψεων αυτών, θα προκαλέσει αναστάτωση, επιφέροντας αστάθεια που θα σας ωθήσει σε άλλες επαγγελματικές επιδιώξεις, με μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη.

Οι ηλιακές εκλείψεις, στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, στις 20 Μαρτίου και στις 13 Σεπτεμβρίου, θα σηματοδοτήσει μεγάλες αλλαγές, ειδικά σε όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου! Ερωτικά και επαγγελματικά θέματα σε πρώτο πλάνο! Όσοι δεν έχετε σχέσεις θα γνωρίσετε άτομα που θα σας μαγνητίσουν, όσοι έχετε σχέσεις που δεν είναι πολύ σταθερές θα σβήσουν κάτω από τη επήρεια των συγκυριών που θα είναι έντονες και όσοι είστε δεσμευμένοι θα περάσετε την σχέση σας σε μια άλλη κατάσταση, πιο ώριμη και τρυφερή!

Παράλληλα, στις 9 Οκτωβρίου, οι Δεσμοί της Σελήνης θα περάσουν στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, προσθέτοντας έναν ακόμη καρμικό λόγο που θα δώσει άλλη πορεία στην ζωή σας, είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά θέματα, ξεκινώντας πρώτα από όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά σας, τα οικονομικά , τα θέματα των σχέσεων και της υγείας, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;