Ζώδια: Κριός Προβλέψεις 2015

Zwdia

Δείτε τις ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό:

 

Μία χρονιά που ξεκινά δυναμικά για σας, γιατί είστε εν μέσω σημαντικών εκλείψεων και η νέα αυτή γενεθλιακή σας περίοδος, απαιτεί σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας, όπως θα περιγράψουμε στην γενική προσέγγιση.

Οι γεννηθέντες στην αρχή και στα μέσα της χρονικής περιόδου του Κριού, έχουν να βιώσουν ιδιαίτερα έντονα το 2015 και θα απαιτηθεί να πάρουν τα ηνία της ζωής, ακόμη κι αν οι διαρκείς ανακατατάξεις των τελευταίων ετών τους έχουν κουράσει.

Τις ημέρες των γενεθλίων σας, συμβαίνει η έβδομη και τελευταία ακριβής σύγκρουση των δύο σημαντικών πλανητών γενιάς, του Ουρανού και του Πλούτωνα. Καθώς εξακολουθεί ο Ουρανός να σχηματίζει την όψη τετραγώνου προς τον Πλούτωνα, γεγονός που ξεκίνησε από το 2010 και θα αρχίσει να εκτονώνεται μετά τα γενέθλιά σας, είστε σε μία διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα. Ήδη τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί, σας έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο το τοπίο δεν ολοκληρώθηκε και ακόμη θα χρειαστεί να έχετε υπομονή. Η υπομονή είναι λίγο δύσκολο έργο για σας, και φυσικά ο Ουρανός στον Κριό, παρορμητικός και ανατρεπτικός, ενισχύει την δυναμική σας μαχητική διάθεση.

Σε ένα κόσμο ροής και ανατροπής τα τελευταία χρόνια, είστε οι πρώτοι που αντιλαμβάνεστε την ανάγκη για ταχύτερες εξελίξεις, άμεσες αποφάσεις, ριψοκίνδυνες επιλογές. Ωστόσο, λόγω της παρορμητικής σας ιδιοσυγκρασίας, ας τελειώνετε με ό,τι ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια και πλέον δεν έχει νόημα για σας. Διαφορετικά, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις όπως εσείς μόνο γνωρίζετε: μαχητικά και δημιουργικά!

Παρά τις ανακατατάξεις, ο πλανήτης της δημιουργικής επέκτασης, ο Δίας, βρίσκεται ήδη στον Λέοντα και σε θετική γωνία προς το ζώδιό σας από το καλοκαίρι του 2014. Θα σας βοηθήσει να καινοτομείτε και θα μπορείτε σταδιακά να κάνετε το καλύτερο για σας και τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Ταλέντα και ανεκμετάλλευτα χαρίσματα θα μπορούν πλέον να προβάλουν τις ικανότητές σας. Η ζωή θα φαίνεται επιτέλους περισσότερο ευχάριστη για σας, ενδιαφέρουσα, συναρπαστική, γεμάτη ευκαιρίες για συναισθήματα, τέχνη, έμπνευση και χαρούμενες στιγμές.
Χαμογελάστε και πλησιάστε εκείνους που θα σας κάνουν να χαμογελάτε.

Η αυτόνομη και φλογερή σας φύση, αναζητά τα τελευταία χρόνια νέες διαδρομές και είναι φυσικό να μην υπάρχει η υπομονή πλέον, για να περιμένετε. Όμως για κάποιους μήνες τα ζώδια της φωτιάς σας ευνοούν.

Ο Δίας είναι στον Λέοντα ως τον Αύγουστο του 2015, θα προσφέρει χαρές στον ερωτικό τομέα και μία σπινθηροβόλα διάθεση σε ό,τι σας ενθουσιάζει και είναι ευχάριστο ή δημιουργικό. Αν και οι λεπτομέρειες εξαρτώνται πάντα από το ατομικό μας ωροσκόπιο, είστε σε μία θετική και τυχερή περίοδο σε πολλά θέματα. Χαρείτε τα δώρα της ζωής, τις όμορφες στιγμές, τις συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, την αγάπη σαν απολαβή των προσπαθειών σας.

Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να ρισκάρετε λίγο περισσότερο και να επιδιώξετε να κερδίσετε με την εύνοια της τύχης συχνά σε θέματα που θα αποδώσουν άμεσα. Γονιμότητα και παραγωγικότητα, είναι δύο αγαθά της εποχής αυτής, άρα μην χάσετε τον χρόνο σας…

Από τα μέσα Αυγούστου και μετά, ο Δίας αλλάζει ζώδιο και ως το τέλος του 2015 θα έχετε αυξημένες ευθύνες και περισσότερες υποχρεώσεις. Αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, ίσως μάλιστα αισθανθείτε ένα περιορισμό. Αλλά μπορείτε να αποδείξετε πως υπηρετείτε το έργο σας με σοβαρότητα και μάλιστα ακόμη κι αν καταπιάνεστε με θέματα κατώτερα των προσδοκιών σας, θα τα φέρετε εις πέρας.

Θα χρειαστείτε περισσότερη οργάνωση για να αποφύγετε το άγχος όμως. Θα μάθετε να ταξινομείτε σχολαστικά τις εργασίες σας και θα μειώσετε το «εγώ» προκειμένου να εξυπηρετήσετε άλλους ή και το ίδιο σας το έργο.

Ο Κρόνος είναι σε ζώδιο φωτιάς επίσης, είναι στον Τοξότη από τα τέλη του 2014 και θα παραμείνει ως το 2017.

Έχετε όλη την ευχέρεια λοιπόν να τον υποδεχτείτε με ικανοποίηση καθώς σας στηρίζει για δυόμιση περίπου χρόνια. Εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες του 2015, όπου θα επανέλθει στο τέλος του Σκορπιού, θα ευνοεί τις σπουδές, τις αναζητήσεις μέσω της φιλοσοφίας, το άνοιγμα των συνόρων του νου και τα αξιόλογα μακρινά ταξίδια, εφ’ όσον το αποφασίσετε. Ρυθμίζει τον ενθουσιασμό σας και τον οδηγεί σε πιο σημαντικές κινήσεις και αξιόπιστες επιλογές. Η φλόγα της δημιουργίας αξιοποιείται στο εξής σωστά.

Θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε μία γνώση ή να ακολουθήσετε σπουδές με διακρίσεις.

Τρίτος πλανήτης σε φωτιά είναι φυσικά ο Ουρανός στο ζώδιό σας. Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις στο προσωπικό σας προφίλ και θα είναι εκεί για δύο χρόνια ακόμα. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική σας νέα έκφραση, περισσότερο εκκεντρική ή επαναστατική για πολλούς, όπως και αρκετά συνυφασμένη με το «μέλλον» καθώς αδημονείτε πλέον να βρεθείτε πιο μπροστά από την εποχή, να καινοτομήσετε και να ανατρέψετε ό,τι σας ενοχλεί, ή έχει θεωρηθεί παρωχημένο.

lilian

Με το τετράγωνο με τον Πλούτωνα (στο τελευταίο μάλιστα ακριβές τετράγωνο περίπου στα γενέθλιά σας και στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου), εξακολουθείτε να δονείτε τον κοινωνικό σας περίγυρο και να αναζητάτε ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος. Σχέσεις, που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην κοινωνική ζωή, απομακρύνονται πλέον και οριστικά, αν δεν έχει ήδη συμβεί αυτή η ανατροπή ή σοβαροί κλυδωνισμοί. Η ζωή κυλά με εκπλήξεις για σας, αλλά και για όσους σας περιβάλλουν.

Οι εκλείψεις του έτους σας αφορούν άμεσα και μάλιστα τα γενέθλιά σας είναι εν μέσω αυτών.
Η πρώτη που επηρεάζει την περίοδο του Μαρτίου του 2015, αφορά μία σημαντική αποδέσμευση από βιώματα και κρυφές ταλαιπωρίες. Εστιαστείτε σε ό,τι σας επηρεάζει υποσυνείδητα και αποφασίστε να το διαλευκάνετε.

Η δεύτερη που αγγίζει περισσότερο τον Απρίλιο του 2015, είναι ουσιαστική καθώς συνοδεύει το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα και ωθεί σε ριζικές επαναστατικές αλλαγές, είτε στην καριέρα, είτε στην προσωπική σας ζωή.

Η τρίτη και η τέταρτη τον Σεπτέμβριο, θα φέρουν στο φως ευαίσθητες πτυχές των υποχρεώσεών σας και ίσως εντείνει το άγχος, δοκιμάζοντας τις αντοχές και την υγεία σας. Μπορείτε να παραμείνετε ψύχραιμη και να την αντιμετωπίσετε με ηρεμία. Παράλληλα, καθορίζουν το τοπίο των προσωπικών επιλογών ως προς τις σχέσεις. Ίσως γίνετε περισσότερο εύθικτοι και επικρατήσει η προσωπική σας ανάγκη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά σας, τα οικονομικά , τα θέματα των σχέσεων και της υγείας, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;