Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Όλες οι νέες αλλαγές που έρχονται με το νέο έτος!

Στάση εργασίας την Τετάρτη για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Πολλά πράγματα αναμένεται να αλλάξουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφορά από το νέο έτος. Όλες οι νέες αλλαγές έχουν σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ημερησία” εξετάζεται η μετατροπή της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών σε ηλεκτρονική. Συγκεκριμένα, η κάρτα θα μοιάζει με πιστωτική, θα φέρει τη φωτογραφία και θα αναγράφει το ονοματεπώνυμο του χρήστη, ενώ τον ρόλο του κουπονιού θα παίζει ένας κωδικός (bar code).

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του OAΣA, Γ. Δημητριάδης ανέφερε στην εφημερίδα ότι:

«Θέλαμε κάτι ενδιάμεσο μέχρι τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο τέλος του 2016 και αναζητούμε την καλύτερη λύση ώστε οι επιβάτες να μην περιμένουν στις ουρές στα εκδοτήρια για την ανανέωση της κάρτας»

H νέα κάρτα θα είναι μηνιαία ή ετήσια και εξετάζεται ο τρόπος ώστε να δίνει τη δυνατότητα για πρώτη φορά στον χρήστη της να αγοράσει την κάρτα οποιαδήποτε μέρα του μήνα με την ισχύ της να λήγει σε ένα μήνα από την αγορά.

Oι τρόποι πληρωμής της νέας κάρτας θα είναι είτε μέσω μετρητών ή πιστωτικής κάρτας είτε ακόμα και μέσα από το κινητό τηλέφωνο ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή με την ανάγνωση του bar code και την αυτόματη χρέωση τραπεζικού λογαριασμού μέσω του e – banking.

O έλεγχος θα γίνεται με ειδικά μηχανήματα που θα συνδέονται στο κεντρικό σύστημα των Συγκοινωνιών Aθηνών και θα φαίνεται η ημερομηνία μέχρι την οποία θα είναι σε ισχύ η κάρτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;