Όταν τα ζώδια στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο...

christmas-tree-decorations-2014-furniture-for-small-living-spaces

Πως στολίζουν άραγε τα ζώδια το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Το καθένα με το αστρολογικό του στιλ, φυσικά. Με λίγη παρατηρητικότητα, μπορείς να καταλάβεις τις… ζωδιακές ιδιαιτερότητες ακόμα και στον εορταστικό διάκοσμο!

Κριός

Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Κριό όταν:
1. Υπάρχουν υπερβολικά πολλά στολίδια, σε έντονα χρώματα που σου δίνουν την αίσθηση ότι έχουν μάλλον εκσφενδονιστεί στα κλαδιά, παρά κρεμαστεί. (Βιαζόταν).
2. Η γιρλάντα ή η σειρά με τα φωτάκια ξεκινά από την κορφή ή τη βάση του δέντρου αλλά τελειώνει κάπου στα μισά. (Έγινε λάθος υπολογισμός, όμως δεν μπήκε στον κόπο να τις αφαιρέσει και να τις ξαναβάλει. Βιαζόταν).
3. Υπάρχει επάνω στο δέντρο τόσο χιόνι από σπρέι που μοιάζει σαν να το περιέλουσε χιονοστιβάδα. (Αυτό με το σπρέι, το καταφχαριστήθηκε).

Ταύρος

Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Ταύρο όταν:
1. Ένα μεγάλο ποσοστό από στολίδια τρώγεται: μπαστουνάκια ζαχαρωτών, μπισκοτένια ανθρωπάκια/ ελατάκια/ ελαφάκια, σοκολατένιοι Άγιοι Βασίληδες, κλπ. (Γλιτώνει και το πολύ ξεστόλισμα, αφού μέχρι τα Φώτα θα έχουν φαγωθεί όλα. Από εκείνον).
2. Το έλατο είναι ζωντανό φυτό, σε γλάστρα. (Θα το μεταφυτέψει στον κήπο μετά τις γιορτές. Ένα ωραίο κηπουρικό project).
3. Δίπλα στο δέντρο, είναι ακουμπισμένα στολίδια που δεν έχουν κρεμαστεί ακόμα. (Ξεκίνησε το στόλισμα από τις αρχές Δεκεμβρίου και μέχρι των Φώτων θα το έχει ολοκληρώσει).

Δίδυμοι

Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Δίδυμο όταν:
1. Είναι εντυπωσιακά στολισμένο και φωταγωγημένο, αλλά στριμωγμένο σε μια γωνία του δωματίου. Αν κοιτάξεις προσεκτικά από πίσω, θα δεις ότι οι αθέατες πλευρές είναι αστόλιστες. (Βαρέθηκε και το παράτησε έτσι).
2. Τα μόνα στολίδια είναι κάτι δεμένοι φιόγκοι από καρώ πρασινο-κόκκινες κορδέλες. Γιατί, δεν έχει ωραίο στιλ; (Βαριόταν εξαρχής, αλλά τον αναγκάσανε να το κάνει).
3. Το δέντρο έχει τόσα διαφορετικά στιλ στολιδιών επάνω, που θυμίζει δειγματολόγιο βιοτεχνίας χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων. (Εκπροσωπεί την εναλλαγή των διαθέσεών του στη διάρκεια του στολίσματος).

Καρκίνος

Μπορείς να υποθέσεις ότι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στολιστεί από Καρκίνο όταν:
1. Τα στολίδια του δέντρου θυμίζουν δεκαετία του ’60. (ΕΙΝΑΙ δεκαετίας του ’60. Τα έβαζε η μανούλα στο δέντρο της, πριν ο ίδιος γεννηθεί).
2. Το δέντρο βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο του σαλονιού. Κανείς δεν μπορεί πια να δει τηλεόραση από τον καναπέ. (Δεν πειράζει. Θα κάθονται και θα χαζεύουν το δέντρο. Τηλεόραση βλέπουν όλο τον υπόλοιπο χρόνο).
3. Η φάτνη κάτω από το δέντρο είναι αναλογικά τεράστια, ένας ύμνος στην Αγία Οικογένεια. (Πόσο ζηλεύει τις φάτνες σε φυσικό μέγεθος που βάζουν οι δήμαρχοι στις πλατείες! Αλλά δεν χωράει…).

Διαβάστε περισσότερα στο Teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;