Things We NEVER Talk About : Τα... ακατανόμαστα

sss

Ποια είναι τα ακατανόμαστα;

Όλα αυτά τα πράγματα για τα οποία δε μιλάμε, γιατί δεν τολμάμε. Είναι οι φυσικές δραστηριότητες του σώματός μας που συχνά μας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Ένας πνιχτός, ύπουλος ήχος που ακολουθείται από μία οσμή βγαλμένη από την κόλαση. Ρουκέτες που σου θυμίζουν όλα όσα ήπιες (αλλά δυστυχώς (ευτυχώς;) όχι όσα έκανες). Ένα σπυρί τέρας που σου επιτίθεται απροσδόκητα πρωί πρωί στον καθρέφτη…

Όλα αυτά τα απίθανα και ανομολόγητα παρουσιάζει με επιστημονική κατάρτιση και αρκετές δόσεις χιούμορ  το βιβλίο “ThingsWeNEVERTalkAbout” που αυτή τη στιγμή διεκδικεί budget για την έκδοσή του στο Kickstarter.

Γιατί να το υποστηρίξω;

  1. Το έχει γράψει ένας πραγματικός ιατρικός επιστήμονας. Ο Δρ. Tom Dawson, έχει 20 χρόνια εμπειρία, διδακτορικό στη Φυσιολογία από την Οξφόρδη και εξαιρετική νεοζηλανδική προφορά
  2. Την εικονογράφηση, τα merchandise και τα animationsτα έχει σχεδιάσει ένα δικό μας παιδί, ο Γιάννης Τσιτσώνης που τον γνωρίσαμε από το ΟΥΚ αν λάβοις παρά του μη έχοντος στο MEGA.
  3. Αν υποστηρίξεις το έργο, σου δίνουν δώρο θαυμάσια και προσβλητικά merchandise, όπως offensivepostcards, t-shirts και φυσικά την ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση του βιβλίου.
  4. Είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τα Χριστούγεννα που έρχονται ή μία ευκαιρία να “διασκεδάσεις αλλά και να αηδιάσεις τους καλεσμένους σου” (όπως λένε και οι ίδιοι)!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;