Αυτός ο τύπος ανταλλάζει διώροφο σπίτι με iPhone 6 ή iPad

Από Irina_def 8 Οκτωβρίου 2014

Στην απόγνωση μπορεί να οδηγηθεί κάποιος όταν δεν μπορεί με τίποτα να ξεφορτωθεί ένα παλιό σπίτι!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αγγελία ενός μεσιτικού γραφείου του Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών, ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού φέρεται διατεθειμένος να ανταλλάξει ένα διώροφο αποικιακού τύπου με ένα iPhone 6 ή με ένα 32gb iPad.

Αρχικά, ο ιδιοκτήτης ζητούσε 5.000 για το σπίτι αλλά δε βρέθηκε αγοραστής και το έριξε στα 1000 δολάρια, ενώ πλέον συμβιβάζεται και με ένα iPhone.

Μάλιστα, το διώροφο σπίτι βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Ντιτρόιτ, έχει συνολικό εμβαδόν περίπου 800 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο λουτρό και ένα μικρότερο WC, ένα ολοκληρωμένο υπόγειο και γκαράζ για δύο αυτοκίνητα.

Έτσι, η είδηση δεν θα μπορούσε να μην αναμεταδοθεί από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επισκέφτηκαν το εν λόγω σπίτι και το βρήκαν σε συνθήκες απόλυτης εγκατάλειψης, χωρίς τη βασική εξωτερική πόρτα, παντζούρια και παράθυρα.

Τέλος, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης προειδοποιούν τους ενδιαφερόμενους να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό, θέλει απλώς να το «ξεφορτωθεί» και χρωστάει περισσότερα από 6.000 δολάρια σε φόρους ακίνητης περιουσίας.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ