Πανόραμα καριέρας την στο Athens Metro Mall

Από neolaia.gr Team 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ LOGO

Το «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» αποτελεί πλέον ένα θεσμό που έχει δώσει μέχρι σήμερα την ευκαιρία σε περισσότερα από 2500 άτομα να έρθουν σε επαφή με τον παλμό της αγοράς. Τo Athens Metro Mall, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο στα Νότια Προάστια, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, πραγματοποιεί, για τρίτη φορά, την εκδήλωση, από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου 2014, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και να έλθει σε επαφή με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», όπου ακαδημαϊκός υποστηρικτής είναι το BCACollege, οι επισκέπτες του Athens Metro Mall θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν σύντομες συνεντεύξεις με εκπροσώπους Τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και να δοκιμαστούν σε test Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επαγγελματικής Επανατοποθέτησης, ανακαλύπτοντας τις  προσωπικές τους δεξιότητες και κλίσεις.

Στο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» θα συμμετέχουν εταιρείες από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους της Ελληνικής πραγματικότητας, πραγματοποιώντας προκαθορισμένα ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους και συλλέγοντας τα βιογραφικά τους. Κάθε ημέρα από τις 07 Οκτωβρίου (12:00-18:00) θα παραβρίσκονται εταιρείες στον άνετα διαμορφωμένο χώρο (στο επίπεδο 0 του Εμπορικού Κέντρου), παρέχοντας στους επισκέπτες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.

Παράλληλα, τη Δευτέρα 06 Οκτωβρίου, από τις 12:00 μ.μ έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθεί ειδικό σεμινάριο καριέρας,  όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για την ορθή συγγραφή ενός βιογραφικού και συμβουλές που κάνουν μία επαγγελματική συνέντευξη πιο αποτελεσματική.

Δήλωση Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τις συνεντεύξεις τους στο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», από την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014, για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.athensmetromall.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ