Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας! (11 Σεπτεμβρίου)

sin city

Με πολλές και ενδιαφέρουσες ταινίες οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας!

Φυσικά το ενδιαφέρον μονοπωλεί το Sin City 2!

Sin City: A Dame to Kill For

Οι Φρανκ Μίλλερ και Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ συναντιούνται ξανά για να δώσουν ζωή στα εικονογραφημένα μυθιστορήματα στο Sin City: H κυρία θέλει φόνο.

Σε μια πόλη που δεν υπάρχει δικαιοσύνη, οι απεγνωσμένοι αναζητούν εκδίκηση και αδίστακτοι δολοφόνοι διασταυρώνονται στο διάσημο κλαμπ Pecos.

Η ταινία ανοίγει με το “Just Another Saturday Night,” όπου ο Μαρβ (Μίκυ Ρουρκ) βρίσκει τον εαυτό του στη μέση μιας σφαγής και προσπαθεί να θυμηθεί τα γεγονότα που προηγήθηκαν.

Η ιστορία “The Long, Bad Night” , φέρνει το Τζόνι, έναν υπερόπτη τζογαδόρο (Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ) αντιμέτωπο με τον πιο αιμοσταγή κακό της Αμαρτωλής Πόλης, το γερουσιαστή Ρόαρκ (Παόυερς Μπουθ).

Η κεντρική ιστορία « Η Κυρία Θέλει Φόνο» (A Dame To Kill For), ακολουθεί τον Ντουάιτ ΜακΚάρθι (Τζος Μπρόλιν) στην τελική του αναμέτρηση με τη γυναίκα των ονείρων του, αλλά και χειρότερο εφιάλτη του, την Έιβα Λορντ (Έβα Γκριν).

Tων Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ & Φρανκ Μίλλερ

Παίζουν: Τζέσικα Άλμπα Τζος Μπρόλιν Ροζάριο Ντώσον Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ Έβα Γκριν Στέισι Κιτς Πάουερς Μπουθ Τζέιμι Κινγκ Ρέι Λιόττα Τζέρεμι Πίβεν Τζέιμι Τσανγκ Μίκυ Ρουρκ Lady Gaga & Μπρους Γουίλις.

Deliver Us from Evil (Ξόρκισε το Κακό)

Βασισμένο σε αληθινά περιστατικά που αντιμετώπισε ο αστυνομικός Ralph Sarchie, ο οποίος υπηρέτησε στη Νέα Υόρκη, το «Ξόρκισε το Κακό» προσφέρει ένα ανατριχιαστικό και καθηλωτικό θέαμα στους λάτρεις των ιστοριών με εξορκισμούς. Σε σκηνοθεσία του -εξαιρετικού στο χτίσιμο της αγωνίας- Scott Derrickson (Ο Εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ, Sinister) και με πρωταγωνιστή τον επιβλητικό Αυστραλό Eric Bana, η ταινία διαθέτει έντονα στοιχεία μυστηρίου και τη χορταστική δράση ενός καταιγιστικού μεταφυσικού θρίλερ. Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε ο mega producer Jerry Bruckheimer (Πειρατές της Καραιβικής, Τα Κακά Παιδιά, Top Gun).

Ο αστυνομικός επιθεωρητής Ralph Sarchie (Eric Bana), έχοντας προσωπικούς δαίμονες που τον ταλαιπωρούν, διενεργεί έρευνες για μια σειρά από άγρια και ανεξήγητα εγκλήματα. Στην πορεία ενώνει τις δυνάμεις του με έναν ανορθόδοξο ιερέα που ειδικεύεται στους εξορκισμούς (Edgar Ramirez) και μαζί προσπαθούν να καταπολεμήσουν το Κακό που τρομοκρατεί την πόλη της Νέας Υόρκης.

Vivir es Facil con los Ojos Cerrados (Η Ζωή Είναι Ωραία με τα Μάτια Κλειστά)

Ένας δάσκαλος, ένα κορίτσι και ένας έφηβος με κούρεμα “μπήτλς”, αναζητούν τον Τζον Λένον στην Ισπανία του Φράνκο, σε ένα ταξίδι προς την ελευθερία. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. Η καλύτερη Ισπανική και η πιο feelgood ταινία της χρονιάς, που σάρωσε τα φετινά βραβεία Γκόγια.

Boyhood (Μεγαλώνοντας)

Μετά το Πριν τα Μεσάνυχτα (Before Midnight) ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ μας φέρνει έναν πραγματικό κινηματογραφικό άθλο, έναν συγκινητικό, μαγικό, αληθινό ύμνο στη ζωή, μία ταινία – εγχείρημα που γύρισε μέσα σε… 12 χρόνια (2002-2013), συγκεντρώνοντας τους ίδιους, κάθε φορά, ηθοποιούς, μπροστά από την κάμερα, κερδίζοντας Αργυρή Άρκτο Σκηνοθεσίας στην 64η Μπερλινάλε.

Με μια διάχυτη αισιοδοξία παρακολουθούμε τον μικρό Μέισον και την οικογένειά του να ζουν τη ζωή τους, να μεγαλώνουν, να αλλάζουν κι όλα αυτά παράλληλα με την ιστορία της Αμερικής που μεγαλώνει… Boyhood…Η πιο ωραία ειπωμένη ιστορία ενηλικίωσης που γνώρισε ποτέ το σινεμά μάς κάνει να αναπολούμε τη δική μας παιδική ηλικία, αλλά και να προβληματιζόμαστε με απλότητα, χιούμορ και ευαισθησία για το νόημα της ζωής, τη συντροφικότητα, τον χρόνο που περνάει γρήγορα μέσα από εικόνες, καθημερινότητες, μικρές και μεγάλες στιγμές γεμάτες φυσικότητα, ανθρωπιά, τρυφερότητα, αλήθεια.

Πρωταγωνιστούν: Ίθαν Χοκ, Πατρίσια Αρκέτ, Έλαρ Κόλτρέιν, Λόρελαϊ Λινκλέιτερ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;