Πανελλήνιες 2014 - Αποτελέσματα - Έχουμε ημερομηνία!

panelladikes eksetaseis

Εγκύκλιο για τη διαδικασία και την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων  των Πανελλαδικών εξετάσεων 2014 στα λύκεια της χώρας, εξέδωσε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας!

Συγκεκριμένα, η ημερομηνία υπολογίζεται ότι θα είναι η 1 ή 2 Ιουλίου!

Στην εγκύκλιο, αναφέρεται ακόμα

Α.Η αποστολή των αποκομμάτων των γραπτών δοκιμίων στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) μαζί με τις «ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» μέσω των Δ/νσεων Δ.Ε. θα γίνει συνολικά για όλα τα μαθήματα από όλα τα Βαθμολογικά κέντρα ταυτόχρονα και μετά από συνεννόηση με το υπουργείο Παιδείας.

Β. Οι καταστάσεις με τους βαθμούς που θα αποσταλούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τη συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου, τα ονομαστικά του στοιχεία και τον κωδικό του χωρίς να περιέχουν τους κωδικούς των βαθμολογητών

Γ.ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 όλα τα Β.Κ. πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη βαθμολόγηση και να έχουν κλειδώσει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα, τα 4 μαθήματα Γενικής Παιδείας (Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία του Νεότερου και Σύγχρονου Κόσμου, Φυσική, Βιολογία) και οποιαδήποτε άλλα μαθήματα έχει ολοκληρώσει κάθε Β.Κ.

Η τελική ολοκλήρωση-οριστικό κλείδωμα θα γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 σταδιακά για όλα τα υπόλοιπα μαθήματα, εκτός των μαθημάτων των επαναληπτικών εξετάσεων, που θα κλειδώσουν οριστικά το Σάββατο 28 Ιουνίου.

Δ.ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Για τον έλεγχο και την καταχώριση της βαθμολογίας ακολουθούνται τα βήματα που περιγράφονται αναλυτικά στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής εφαρμογής των Β.Κ. Είναι ευνόητο ότι η καταχώριση μπορεί να γίνεται παράλληλα με τη βαθμολόγηση, δηλαδή δεν απαιτείται να ολοκληρωθεί η βαθμολόγηση ενός μαθήματος για να καταχωριστεί. Για τεχνικά προβλήματα υπενθυμίζουμε τα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Λειτουργικής Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΑΙΘ 2103442017-8-9.

Ε.ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Οι «ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» και τα αποκόμματα όσων εξετάστηκαν προφορικά ως άτομα με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες θα αποσταλούν στις οικείες Δ/νσεις ως εξής:

α) Αν η Επιτροπή Εξέτασης λειτουργούσε σε Β.Κ., τα αποκόμματα μαζί με τις «ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» θα αποσταλούν μαζί τα αποκόμματα των άλλων υποψηφίων, τα γραπτά των οποίων βαθμολογήθηκαν στο Βαθμολογικό Κέντρο.

β) Αν η Επιτροπή Εξέτασης λειτουργούσε σε Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο, θα αποστείλει τα αποκόμματα μαζί με τις «ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» στον οικείο Δ/ντή Δ.Ε., ο οποίος και θα τα κρατήσει μέχρι να παραλάβει τους βαθμούς των γραπτών από το οικείο Β.Κ., ώστε για τους εξεταζόμενους κάθε σχολείου οι βαθμοί να ανακοινωθούν παντού ταυτόχρονα.

Διευκρινίζεται ότι οι Διευθύνσεις ΔΕ μόλις συγκεντρώσουν τις «ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» και τα αποκόμματα όλων των μαθημάτων από τα Ειδικά Εξεταστικά Κέντρα και τα Βαθμολογικά Κέντρα, θα τα αποστέλλουν αμέσως σε όλα τα Λύκεια, κατόπιν νεότερης εγκυκλίου του υπουργείου Παιδείας.

Ζ.ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ

Ο Διευθυντής κάθε Λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛΒ), σύμφωνα με τις διατάξεις των παραγράφων 7 και 8 του άρθρου 1 του ΠΔ 21/2011 (ΦΕΚ 72 Α΄) με μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των καταστάσεων και των αποκομμάτων πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ των καταστάσεων και των αποκομμάτων. Συγκεκριμένα, θα κατεβάσουν τα ηλεκτρονικά αρχεία από την ιστοσελίδα http://exams.it.minedu.gov.gr., θα τροφοδοτήσουν τη βάση του σχολείου ΝΕΣΤΩΡ. Κατόπιν εκτυπώνουν τους βαθμούς των υποψηφίων μέσω της εφαρμογής ΝΕΣΤΩΡ, με τους οποίους γίνεται η αντιπαραβολή-έλεγχος με τα αποκόμματα, των δύο ή τριών βαθμολογητών και του τελικού βαθμού. Σε περίπτωση τυχόν διαφοράς πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουν με το οικείο βαθμολογικό κέντρο και τη Δ/νση Λειτουργικής Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΑΙΘ (τηλ. 210-3442709, 2103443056) για τη σχετική διόρθωση. Μετά από αυτά γίνεται η ανάρτηση των βαθμών στις σχολικές μονάδες (είτε της «ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» είτε της εκτύπωσης που εξάγεται από το πρόγραμμα ΝΕΣΤΩΡ).

Η. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ

Οι Διευθυντές ΔΕ παρακαλούνται να ενημερώσουν όλους τους Διευθυντές των Λυκείων αρμοδιότητάς τους ότι θα πρέπει αμέσως μόλις τελειώσει ο ανωτέρω έλεγχος της γραπτής βαθμολογίας (την ίδια ημέρα) σύμφωνα με το άρθρο 23 του ΠΔ 60/2006 να συγκαλέσουν το σύλλογο διδασκόντων προκειμένου να εκδοθούν τα αποτελέσματα της απόλυσης.

Πληροφορίες από esos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;