Νίκος Χρυσόγελος: Οι ευρωεκλογές δεν είναι ποδοσφαιρικός αγώνας

 

«Δεν κρίνεται αν θα νικήσει ο Σαμαράς η ο Τσίπρας, είμαστε σε μία κρίσιμη επιλογή που αφορά το μέλλον μας», είπε στη διακαναλική του κόμματός του ενόψει των ευρωεκλογών 2014 της Κυριακής.

«Θέλουμε καλύτερη Ευρώπη, μία Ευρώπη κοινωνική και για να υπάρξει μια τέτοια Ευρώπη, αρκεί να μη την αφήσουμε στα χέρια ευρωσκεπτικιστών και αντιευρωπαίων. Μπορούμε αρκεί να μη μείνουμε στο σπίτι μας», είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των Πράσινων Αλληλεγγύη Δημιουργία Οικολογία, Νίκος Χρυσόγελος, εκπροσωπόντας το κόμμα του για τις ευρωεκλογές της Κυριακής, στην καθιερωμένη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες. Ακόμα, επισήμανε την Κυριακή «δεν κρίνεται αν θα νικήσει ο Σαμαράς η ο Τσίπρας -δεν είμαστε σε ποδοσφαιρικό αγώνα, είμαστε σε μία κρίσιμη επιλογή που αφορά το μέλλον μας», ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία του ευρωκοινοβουλίου, στην πολιτική συζήτηση και στα εργαλεία που υπάρχουν σήμερα, αλλά και σε αυτά που θα πρέπει να δοθούν στο μέλλον.

Τέλος, τόνισε τη σημασία που έχει για την οικονομία, μεταξύ άλλων, η εξοικονόμηση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (ΑΠΕ), η αναδιαμόρφωση κτιρίων και οι κοινωνικοί συνεταιρισμοί. Πρόκειται για λύσεις που εφαρμόζονται ήδη με επιτυχία στην Ευρώπη και πρέπει να εισαχθούν και στη χώρα μας σύμφωνα με τον κ. Χρυσόγελο.

Έκπληξη της διακαναλικής, πάντως, αποτέλεσε η έναρξή της, κατά την οποία μετά από σχετική προτροπή του υποψήφιου ευρωβουλευτή, ο οποίος μίλησε για την αναγκαιότητα εισαγωγής στην καθημερινότητά του πολιτισμού, η επίσης υποψήφια ευρωβουλευτής Ειρήνη Δασκαλάκη ερμήνευσε αρχαίο κρητικό τραγούδισμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;