Εσπερίδα για τις Τηλεπικοινωνίες από το Mediterranean College

Από neolaia.gr Team 17 Μαΐου 2014

ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ_ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΙΟΥ

Η 17η Μαΐου αποτελεί ορόσημο για την κοινωνία της πληροφορίας, αφού έχει χαρακτηρισθεί και καταχωρηθεί στην ιστορία, ως Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 45 χρόνων, από τη δημιουργία της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών, η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College διοργανώνει εσπερίδα για τις Τηλεπικοινωνίες την Παρασκευή 23/5/2014, ώρα 18:00, στο Lecture Hall του Κολλεγίου (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα). Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL’14.

Δύο είναι οι θεματικοί άξονες γύρω από τους οποίους θα κινηθεί η εσπερίδα:

• «Οι Νέες Εξελίξεις στις Τηλεπικοινωνίες και στην Ασφάλεια», με ομιλητές τον κ. Π. Γαλιώτο, Επικεφαλής Σχολής Πληροφορικής Mediterranean College και τον κ. Νίκο Τσάμη, Managing Director του Eventora.

• «Youth marketing: Πώς προσεγγίζουμε τους νέους στις τηλεπικοινωνίες, το case του CU», με ομιλητές τον κ. Α. Καρύδη, Senior Product Manager Vodafone Ελλάδας και τον κ. Κ. Μουμούρη, Senior Manager Prepaid Vodafone Ελλάδας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το V.I.P. PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014». Για την απόκτηση του V.I.P. PASS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ στην διεύθυνση www.xinisfestival.edu.gr, και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους. Η παραλαβή του V.I.P. PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του Mediterranean College στο 210 8899600, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00)

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.medcollege.edu.gr/sxolh-plhroforikhs-8

Δελτίο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ