Business & Financial Planning. Financial Management in Start-Ups

foundation-600

10 διδακτικές ώρες με την Red Tree CFO solutions και τον Ευτύχη Τσαουσίδη

Ο συνεργατικός χώρος Found.ation φιλοξενεί την εκδήλωση με θέμα “Business & Financial Planning. Financial Management in Start-Ups”, η οποία απευθύνεται σε μικρές, νεοφυείς εταιρείες που στα πρώτα τους βήματα είναι απαραίτητο να εξοικειωθούν με τις βασικές έννοιες των Business & Financial Planning και Financial Management.

Η εκδήλωση συνολικής διάρκειας 10 διδακτικών ωρών, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Found.ation από τις 16 έως τις 20 Ιουνίου, ενώ μετά τη λήξη της (στις 27 Ιουνίου σε extra ημέρα γι’ αυτό το σκοπό), θα πραγματοποιηθεί μιάμιση ώρα προσωπικής συμβουλευτικής με την Red Tree CFO solutions. Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ευτύχης Τσαουσίδης ιδρυτικό μέλος της Red Tree, o oποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία σε οικονομική ανάλυση και σχεδιασμό, οικονομικές αναφορές, οικονομικό έλεγχο, κοστολόγηση, καθώς και στην ανάπτυξη και τον χειρισμό συστημάτων διοικητικής πληροφόρησης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να λάβουν πληροφορίες πάνω σε θέματα που αφορούν τα δικά τους επιχειρηματικά projects, τα business model assumptions, τις βέλτιστες πρακτικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν, το πώς μπορούν να καταστήσουν το «προϊόν» τους ελκυστικό σε χρηματοδότηση κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το αναλυτικό Πρόγραμμα της Εκδήλωσης και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: www.eventora.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΤΕΛ
93 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
10'
27 - 14
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;