Facebook: Ετοιμάζει δικό του διαφημιστικό δίκτυο;

mark-zuckerberg

Το συνέδριο F8 για προγραμματιστές και developers που διοργανώνει το Facebook στο San Francisco πλησιάζει και όσο πλησιάζει τόσο φουντώνουν οι φήμες που το πλαισιώνουν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το έγκυρο σάιτ Re/Code, πολύ έντονα συζητιέται η φήμη ότι το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο θέλει να δημιουργήσει ένα εκτεταμένο διαφημιστικό δίκτυο που θα απευθύνεται σε προγραμματιστές και σε εκδότες εφαρμογών.

Μάλιστα, στόχος του είναι να… σερβίρει ακόμα πιο στοχευμένες διαφημίσεις, εκμεταλλευόμενο την τεράστια βάση πληροφοριών του.

Από την άλλη, αναλυτές του χώρου αναφέρουν ότι η πώληση διαφημίσεων ακόμα και σε applications που δεν ανήκουν στο Facebook ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη με την οποία το Facebook έχει ήδη αρχίσει να πειραματίζεται εδώ και καιρό.

Επίσης, στο πλαίσιο της φημολογίας που περιτριγυρίζει την αυριανή ανακοίνωση του Zuckerberg, έχει ήδη γίνει αναφορά σε εμπλοκή του Facebook με ecommerce εφαρμογές, όπου οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Facebook σαν ταυτότητα για ηλεκτρονικές αγορές.

Τέλος, η αυριανή ομιλία του Mark Zuckerberg θα καλυφθεί από το Mashable και πολλά ακόμα site μέσω liveblogging.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;