ΣΥΡΙΖΑ: Τα 2 ονόματα που κλείνουν του ευρωψηφοδέλτιο

Syriza

Πρόκειται για τον Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Ηλία Νικολακόπουλο και για την πρόεδρο των εργαζομένων της NOKIA Άλκηστη Τσουκαλά

Η Κουμουνδούρου με ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε για την απόφαση του κόμματος της αξιωματικής αμτιπολίτευσης να περιλάβει για την ολοκλήρωση της πλήρωσης των θέσεων του ευρωψηφοδελτίου τον Ηλία Νικολόπουλο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και την Άλκηστη Τσουλάκου, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στη Nokia Solution Networks.

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Νικολακόπουλος μετά τη λήψη της απόφασης δήλωσε σε σχέση με δημοσιεύματα που επιχειρούν να πλήξουν τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ότι: «Τα γνωστά κέντρα «αξιοποίησαν» μια εσωτερική επιστολή, που απευθυνόταν στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας για άλλη μια φορά να δημιουργήσουν πρόβλημα. Πάλι η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό. Όλες και όλους μας εκφράζει η ευρωδιακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ και πάνω σε αυτό το πλαίσιο, όλοι οι υποψήφιοι ενωμένοι δίνουμε τη μάχη για να σταματήσει η καταστροφή στην Ελλάδα και να γίνουν βαθιές αλλαγές στην Ευρώπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;