Το street style του festival Coachella 2014! (photos)

Από neolaia.gr Team 17 Απριλίου 2014

69

Το ξέρω, το ξέρω….είμαι απαράδεκτη! Αλλά δεν φταίω εγώ….οι εταιρείες παροχής τηλεφωνίας – άρα και διαδικτύου – που για τη μεταφορά της «γραμμής» μετά από μετακόμιση χρειάζονται 1 ολόκληρο μήνα…. Δεν το σχολιάζω περαιτέρω, but I’ll try to reward you!

Τι και αν ο καιρός μας τα γυρίζει παραμονές του Πάσχα; Δεν πτοούμαστε!

Ταξιδεύουμε νοερά μέχρι το μακρινό Indio της California, όπου λαμβάνει χώρα το περίφημο, ετήσιο, διάρκειας 2 σκ (κατά το κοινώς λεγόμενο) Coachella Valley Music and Arts Festival. Άνοιξε και φέτος τις πύλες του λοιπόν και υπόσχεται να μας γνωρίσει όλες τις νέες τάσεις στη μουσική: rock, indie, hip hop και electronic dance music, εκθέσεις έργων τέχνης, γλυπτών….απ’όλα έχει ο μπαξές!

Εμείς όμως θα σταθούμε στο street style του festival από «επώνυμες» και least famous…. Boho chic, δαντελένια τοπ και φορέματα, grecian chic sandals, jean sorts, επιμελώς ατημέλητο hair style, nature make’up, περίτεχνα accessories, πολύχρωμα μαγιό….αυτές είναι οι κοινές συνισταμένες του street style που απολαμβάνουμε κατά τη διάρκεια του festival και μας μεταφέρει πρώιμα (;) στη καρδιά του καλοκαιριού!!!

Enjoy it!

xxx

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ