Ημερίδα: «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών»

ΕΚΠΑ

Η Δράση «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών» σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην ενημερωτική ημερίδα, την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, στις 9:30, στο Αμφιθέατρο Ι. Δρακόπουλος, Κεντρικό Κτήριο ΕΚΠΑ, Πανεπιστημίου 30.

Σε ποιους απευθύνεται

Η ημερίδα απευθύνεται κατά κύριο λόγο στα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου και αποσκοπεί στην ενημέρωσή τους για τους στόχους της Δράσης, την εξέλιξή της, τη διαδικασία ανάπτυξης των Ανοικτών Ακαδημαϊκών Μαθημάτων καθώς και για τα νέα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Open eClass (υπηρεσία η-Τάξη) στην οποία θα φιλοξενούνται τα Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα.

Πέραν του ενημερωτικού χαρακτήρα της, η ημερίδα αναμένεται να αποτελέσει ένα πεδίο γόνιμου διαλόγου για σχετικά θέματα, όπως η ανοικτότητα του ακαδημαϊκού εκπαιδευτικού περιεχόμενου, τα δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας, η προσβασιμότητα του από ΑμΕΑ, η βιωσιμότητα της ανάπτυξης και διάθεσης Ανοικτών Ακαδημαϊκών Μαθημάτων.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση opencourses[at]noc.uoa[dot]gr.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες για τη Δράση εμπεριέχονται στον ιστότοπο ocw-project.uoa.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;