Γνωριμία με 19 επιχειρήσεις προσφέρουν σε νέους για ακόμη μία χρονιά τα Business Days

Από neolaia.gr Team 27 Μαρτίου 2014

LOGO PANORAMA

Την ευκαιρία να επισκεφτούν και να γνωρίσουν από κοντά 19 εταιρείες, θα έχουν όσοι εγγραφούν στα φετινά Business Days που διοργανώνονται στο πλαίσιο του καταξιωμένου θεσμού «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» και προγραμματίζεται να διεξαχθούν μεταξύ 28 Απριλίου και 23 Μαΐου 2014. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον κ. Ιορδάνη Λαδόπουλο, καθηγητή της ΑΣΟΕΕ.

Τα «Business Days» είναι εκπαιδευτικές επισκέψεις υπό τη μορφή σεμιναρίου σε μεγάλες επιχειρήσεις με σκοπό να φέρουν κοντά την φοιτητική κοινότητα με τον κόσμο των επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, φοιτητές και απόφοιτοι από διάφορα πανεπιστήμια που θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής κατά τη διάρκεια του φετινού Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, που θα πραγματοποιηθεί 28-30 Μαρτίου 2014 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, θα προσκληθούν να επισκεφτούν τα κεντρικά γραφεία ή/και τις παραγωγικές μονάδες 19 διακεκριμένων επιχειρήσεων και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και την κουλτούρα των εν λόγω εταιρειών από ανώτατα στελέχη ή και τους ίδιους του Διευθύνοντες Συμβούλους.

Στα «Business Days» μπορούν να συμμετάσχουν νέοι και νέες ηλικίας 18 έως 30 ετών, οι οποίοι πληρούν το προφίλ συμμετεχόντων της κάθε εταιρείας που λαμβάνει μέρος, κατόπιν σχετικής αξιοκρατικής επιλογής. Μεταξύ των εταιρειών που συμμετάσχουν στα φετινά “Business Days” είναι οι: Accenture, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Ernst & Young, Famar, Google, Hotel Brain, IKEA, iSquare, Metlife Alico, Novartis, Pharmathen, Πλαίσιο, S&B (Τριήμερο «Business Day» στη Μήλο), ΣΦΕΕ (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος), Siemens, Upstream, Vivartia, Wind, Χρηματιστήριο Αθηνών.

Με την είσοδο στο Πανόραμα και την πληρωμή είτε του ημερήσιου εισιτήριου (5 ευρώ) είτε του τριημέρου (10 ευρώ) οι επισκέπτες θα προμηθεύονται το ειδικό έντυπο που θα περιγράφει το πρόγραμμα του κάθε Business Day. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν μέχρι πέντε (5) «Business Days» της αρεσκείας τους και εν συνεχεία θα κατευθύνονται στο περίπτερο των «Business Days» όπου θα τους ζητηθεί να συμπληρώσουν μια φόρμα με τα στοιχεία τους και τα τέσσερα «Business Days» της προτίμησής τους. Ως τελευταίο βήμα, θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους ηλεκτρονικά στο [email protected] μέχρι την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014.

Φορέας της εκδήλωσης είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα.

Δελτίο Τύπου

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486