ΟΑΕΔ | Από Μάρτιο οι προσλήψεις 4.413 επιτυχόντων πληροφορικής

ΟΑΕΔ | Από 26/9-11/10 μέχρι οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Οι προσλήψεις των επιτυχόντων της προκήρυξης του ΟΑΕΔ για τις 4.413 θέσεις κοινωφελούς εργασίας για την ειδικότητα της πληροφορικής πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα στον Μάρτιο του 2014 και θα παραμείνουν στους Δήμους έως και τον Αύγουστο του 2014 και οι επιτυχόντες στις Περιφέρειες θα προσληφθούν μέχρι και τις αρχές του Απριλίου 2014.

Διαβάστε ακόμη: ΟΑΕΔ | Νέα Εργαστήρια Ενεργοποίησης – Κινητοποίησης Ανέργων

Ειδικότερα με βάση το dikaiologitika.gr, οι εν λόγω επιτυχόντες θα απασχοληθούν στους δήμους για το έργο “Ψηφιοποίηση δεδομένων στους ΟΤΑ”, η οποία χρηματοδοτείται από το Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση.

Οι επιτυχόντες θα παρουσιαστούν στους Δήμους τον Μάρτιο 2014 και θα παραμείνουν στους Δήμους μέχρι και τον Αύγουστο 2014, ενώ κάθε δήμος που θα υποδεχθεί τους ωφελούμενους θα κατέχει επαρκή υποδομή για την υποστήριξη της εργασίας τους (scanners, θέσεις εργασίας με Η/Υ).

Πως θα γίνει η υλοποίηση του έργου

Ο υπάλληλος του Δήμου, ο οποίος θα πρέπει να οριστεί με απόφαση Δημάρχου, θα έχει αρμοδιότητα το συντονισμό και την παρακολούθηση των ωφελούμενων ανά Δήμο και για το λόγο αυτό θα αποζημιωθεί. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα πρέπει να είναι ΠΕ ή ΤΕ Πληροφορικής και να προέρχεται από την υπηρεσία Πληροφορικής του Δήμου. Σε περίπτωση που ο Δήμος δεν έχει υπάλληλο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα πρέπει να είναι ΠΕ ή ΤΕ και να είναι εξοικειωμένος με τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Ο υπάλληλος θα κληθεί άμεσα να συμπληρώσει διαδικτυακά ερωτηματολόγιο σχετικό με το περιεχόμενο που θα ψηφιοποιηθεί και τις υποδομές πληροφορικής που θα διατεθούν από το Δήμο για την υποστήριξη του έργου.

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται να πραγματοποιηθούν δύο επιμορφωτικές συναντήσεις στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη, για να καλυφθεί το σύνολο των δήμων του έργου.

Οι πρώτες συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν τέλη Φεβρουαρίου και θα έχουν διάρκεια μιας ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;