Sony | Smartphone με λειτουργικό Windows;

logo-windows-phone-8

Η Sony βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Microsoft προκειμένου να εξοπλίσει μελλοντικά μοντέλα smartphone με το λειτουργικό της Windows, όπως επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο Πιέρ Περόν, ιθύνων του ευρωπαϊκού τμήματος κινητών συσκευών της Sony.

Πιο συγκεκριμένα, το σκεπτικό της εταιρείας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπρόσωπου της Sony, είναι ότι δεν επιθυμεί να γίνει “κατασκευαστής smartphone που θα περιορίζονται σε ένα λειτουργικό”.

Μάλιστα, σε αντίθεση με την Google, που δεν απαιτεί πληρωμή χρήσης του -εν μέρει- open source λειτουργικού της Android, η Microsoft χρεώνει με τέλη χρήσης, τις κατασκευάστριες εταιρείες που χρησιμοποιούν τα Windows στις συσκευές τους.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Περόν, η χρήση ποικίλων λειτουργικών στις smartphone συσκευές της, θα είναι μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση για την Sony.

“Απολαμβάνουμε τη μακρόχρονη συνεργασία μας με την Google, όμως την ίδια καλή σχέση που έχει η Sony μαζί της, τη διατηρεί και με άλλες εταιρείες που είναι άμεσοι ανταγωνιστές μας” τόνισε ο εκπρόσωπος της Sony.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
2'
84 - 82
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
8'
7 - 2
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;