CES 2014 | Το comeback της Polaroid

Η Polaroid κάνει ένα δυναμικό comeback στην έκθεση CES 2014, με δύο πολύ φιλόδοξα προϊόντα.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα στην CES 2014, την έκθεση ηλεκτρονικών του Λας Βέγκας, όπου το περίπτερο της εταιρείας μάζεψε πάρα πολύ κόσμο για να δουν απο κοντά την Socialmatic.

Πρόκειται λοιπόν για ένα gadget που αφαιρεί την λειτουργία της τηλεφωνικής συσκευής ενός “συμβατικού” smartphone, κρατώντας μόνο τις δυνατότητες πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi, τη λήψη φωτογραφιών μέσω ενός σένσορα ανάλυσης 14 Megapixel καθώς και την δυνατότητα άμεσης εκτύπωσής τους!

Μάλιστα, η επεξεργασία, τα φίλτρα, τα εφέ και το browsing γίνονται μέσω μιας μεγάλης τετράγωνης οθόνης αφής, στο πίσω μέρος της συσκευής με τη βοήθεια του λειτουργικού Android. Έτσι, η Socialmatic τραβάει φωτογραφίες που ο χρήστης κατόπιν μπορεί να τις μοιραστεί σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ ένας δεύτερος φακός ανάλυσης 2 Mp λειτουργεί ως webcam.

Ταυτόχρονα, η μηχανή δίνει έναν γενναιόδωρο εσωτερικό δίσκο 4Gb για αποθήκευση των φωτογραφιών, ενώ παίρνει και επέκταση μνήμης μέσω καρτών Micro SD.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της μηχανής, που ξεκάθαρα στοχεύει στο νεανικό κοινό των κοινωνικών δικτύων, είναι ο μικρός, ενσωματωμένος εκτυπωτής φωτογραφιών, που κάνει χρήση της τεχνολογίας Zero Ink (ZINK) και μπορεί να εκτυπώσει έγχρωμες, αυτοκόλλητες φωτογραφίες σε μέγεθος 2×3, παράγοντας έναν μοναδικό QR Code (το σύμβολο που κωδικοποιεί την πληροφορία σε ασπρόμαυρα τετράγωνα, εν είδει barcode).

Τέλος, μαζί με την Socialmatic, η αμερικάνικη εταιρεία κυκλοφόρησε και μια σειρά από μικρές φωτογραφικές μηχανές για την αποτύπωση στιγμών δράσης, στη γνωστή αισθητική της εταιρείας, σε σχήμα κύβου, και μέγεθος λίγο μεγαλύτερου από αυτό ενός ζαριού.

Οι action φωτογραφικές μηχανές της Polaroid, με τιμή που θα φτάνει τα 99 δολάρια, είναι αντικραδασμικές και αντέχουν σε χτυπήματα, σκόνες νερό και λοιπές κακουχίες, και τραβάνε βίντεο υψηλής ευκρίνειας 720p, ευρυγώνιες φωτογραφίες που καλύπτουν πεδίο έως 120 μοίρες, ανάλυσης 5 Megapixels.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;