Lie to Me. Θα γίνουμε όλοι ειδικοί στο ψέμα!

 

Επιστρέφουμε με μια σειρά πολύ άκρως επιστημονική. Κανείς πια δεν θα μπορεί να σας ξεφύγει με ψέμματα! Η σειρά βασίζεται στην ανάλυση μικροεκφράσεων του προσώπου και στην ερμηνεία του body language.

Πλοκή

Ο Dr. Cal Lightman ( Tim Roth) έχει ιδρύσει μια εταιρία η οποία ειδικεύεται στο να ερευνά μικροεκφράσεις προσώπου και body language. Η κύρια ενασχόληση της εταιρίας είναι να αναλαμβάνει αστυνομικές υποθέσεις και να βρίσκει ποιοι είναι οι ένοχοι όταν οι ανακριτές των μυστικών υπηρεσιών δεν μπορούν. O Cal έχει μαζί του 3 συνεργάτες. Το story line ξεκινάει όταν προσπαθεί να στρατολογήσει τη νεότερη συνεργάτιδα του, Ria Torres (η οποία ενσαρκώνεται από την Monica Raymund). Οι άλλοι δυο πρωταγωνιστές είναι η Dr. Gillian Foster (Kelli Williams) και ο Eli Loker (Brendan Hines).

lie to me

Λόγοι για να τη δεις:

1ον γίνεσαι μανούλα στην ερμηνεία διάφορων κινήσεων και εκφράσεων
2ον έχει πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο σενάριο
3ον για τον τρελό χαρακτήρα του Cal

Σχόλιο

Πάρα πολύ καλή σειρά, κρίμα που την κόψανε. Δεν έχουν το θεό τους μερικοί! Οι τρεις σεζόν που προσφέρει είναι πολύ δυνατές και είναι αρκετές για να αρχίσεις να νιώθεις παρανοϊκός με τις ίδιες σου τις κινήσεις. Προσωπικά την έβλεπα λίγο πριν πάρω πτυχίο και είχα τρελαθεί όταν κατάλαβα πως σε κάποια φάση (την οποία όλοι έχουμε περάσει ή θα περάσετε κάποια στιγμή) είχα πάει στο γραφείο ενός καθηγητή μου και του μίλαγα με σταυρωμένα χέρια το οποίο μέσα στη σειρά λέει πως είναι σαν να παρακαλάς κάποιον υποσυνείδητα. Αμέσως τα χέρια μπήκαν στη τσέπη!

Να τη δω;

Καλά το συζητάμε ακόμα; Η σειρά είναι μεγάλο σχολείο για τη ζωή!

Βαθμολογία

Θα πέσουν τα μπετά (και τα beta για τους pcίστες)! Συμφωνώ με τη βαθμολογία του IMDB 7,9/10. Neolaia.gr SG 7,9/10!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;