5 λόγοι που πραγματικά αξίζει να κάτσεις σπίτι και να δεις την Εθνική!

5 λόγοι που πραγματικά αξίζει να κάτσεις σπίτι και να δεις την Εθνική!

Η εβδομάδα βρίσκεται προς το τέλος της, η καταρρακτώδης βροχή σας έχει κάνει μούσκεμα (κυκλοφορείτε ακόμα με το κοντομάνικο) και το ένα επαγγελματικό ραντεβού διαδέχεται το άλλο.

Όταν η καθημερινότητα είναι πιο βαρετή κι από τούρκικη σειρά, έρχεται η πολυπόθητη Παρασκευή να σας σώσει από νευρικό κλονισμό και να σας ανταμείψει για όσα έχετε περάσει με έναν αγώνα ποδοσφαίρου που περιμένατε εδώ και καιρό.

Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής μας για τα Play Off του Μουντιάλ, και ο πιο σημαντικός μέχρι τον επόμενο, την τοποθετεί αντιμέτωπη με την Εθνική Ρουμανίας και δίνει στην Παρασκευή μας νόημα και γεύση από e-Food.

Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα πώς θα περάσετε την αυριανή σας μέρα, εμείς σας δίνουμε πέντε λόγους για να μην ξεκολλήσετε από τον καναπέ! Μπορείτε να απαλλαγείτε από την κοπέλα σας για μία μόνο νύχτα χωρίς υστερίες, καβγάδες και γκρίνια.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για το γλυκύτατο κορίτσι σας και μία βόλτα με τις φίλες της φαντάζει ιδανική τόσο για εσάς (μην ξεχνάτε δε θα υπάρχουν έξω άντρες ούτε για δείγμα), όσο και για εκείνη (ώρα για ατελείωτο γυναικείο κατινάζ).

Πόσο συχνά μαζεύεστε με το βάζελο κολλητό και το γαύρο συνεργάτη στο ίδιο σπίτι για να δείτε αγώνα, χωρίς νεύρα, χειρονομίες και απειλές; Μπορεί να μην παίζει η ΑΕΚ όμως η αναμέτρηση της Εθνικής με τη Ρουμανία μας ενώνει όλους και μας δίνει την ευκαιρία να δούμε ένα παιχνίδι με πάθος, άφθονη μπύρα και μπόλικο φαγητό κατευθείαν από το e-Food.gr.

Ξεχάστε την αναμονή στο τηλέφωνο, μπείτε στη γνωστή και μη εξαιρετέα ιστοσελίδα και διαλέξτε με ένα μόνο κλικ τις πιο νόστιμες γεύσεις από τα καλύτερα εστιατόρια. Το όνειρο με τους επίσης παντρεμένους κολλητούς έχει ως εξής: περνάει η Εθνική μας στο Μουντιάλ μετά τη νίκη της με τη Ρουμανία και αφού αφήσετε ένα post it “μη με ψάξεις” στη λεγάμενη, πετάτε σε μία βαλίτσα ένα μαγιό και παίρνετε το πρώτο αεροπλάνο με προορισμό Βραζιλία.

Η caipirinha και η samba φαντάζουν τόσο κοντά που το μόνο που έχετε να περιμένετε είναι δύο συνεχόμενες νίκες της Εθνικής όσο εσείς απολαμβάνετε το ζουμερό σας πιτόγυρο ξαπλωμένοι αναπαυτικά στον καναπέ. Φανταστείτε μία μέρα χωρίς personal trainer, διαιτολόγο, γυμναστήριο και την κοπέλα σας να σας μετράει τις μπουκιές.

Ο γνωστός τσακωμός σχετικά με το φαγητό βρίσκει τη λύση με ένα κλικ στο e-Food.gr και ο Παράδεισος φαντάζει μερικά μόνο λεπτά μακριά. Γιατί να παραγγείλετε πίτσα όταν μπορείτε να τα έχετε όλα (σουβλάκι, burger, sushi, pasta) γρήγορα και στην πιο προσιτή τιμή χρησιμοποιώντας το κινητό, το tablet ή το laptop σας;

Ένας φίλος σας έμεινε single και δυστυχώς στα μάτια της κοπέλας σας μοιάζει με κόκκινο πανί που την κάνει ταύρο έτοιμο να χυμήξει. Η μοναδική μέρα που θα λείπει η συμπαθέστατη φίλη σας είναι η ευκαιρία που περιμένατε (εσείς και όλη η υπόλοιπη παρέα) και δε θα την αφήσετε να πάει χαμένη. Αστείες ιστορίες, ατελείωτο φλερτ, μερικά τηλέφωνα παραπάνω στο κινητό του και αμέτρητα ποτά, συνθέτουν το παζλ από τις αναμνήσεις που κοντεύει να σβήσει ο έγγαμος βίος σας, αλλά ποτέ δε θα πάψετε να αναπολείτε. Μπείτε στο e-Food.gr και με ένα κλικ πνίξτε τον πόνο σας αγκαλιά με το πιο νόστιμο σουβλάκι της πόλης.

Μπορεί να απέχετε από την αθηναΐκή νύχτα, αλλά αυτή η βραδιά με τους φίλους θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω!

Εθνική μας κάνε μας υπερήφανους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;