Suits. Ώρα να ραφτείτε!

Βροχερή μέρα σήμερα και τι καλύτερο από το κάψιμο μπροστά στον υπολογιστή με μια σειρά. Η σημερινή πρόταση είναι το Suits, μια σειρά με έντονο το νομικό στοιχείο. Όλοι δικηγόροι θα γίνουμε.

Πλοκή

Μια μεγάλη νομική εταιρία, ένας δικηγόρος γεννημένος winner (και πολύ σκληρός τύπος παράλληλα) και ένας τυπάκος που κατά τύχη έγινε το ανερχόμενο αστέρι της δικηγορίας. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Harvey Specter (Gabriel Macht, αν σπάτε το κεφάλι σας για το τι σας θυμίζει, είναι ο τύπος από το The spirit) είναι ο καλύτερος δικηγόρος ο οποίος μετράει μόνο δικηγορικές νίκες και τίποτα άλλο. Όταν λοιπόν φτάνει η ώρα της προαγωγής του σε senior partner πρέπει να επιλέξει ένα βοηθό. Στη συνέντευξη σκάει μούρη ένας τυπάκος ο οποίος είχε αναλάβει να «σπρώξει» ναρκωτικά. Η συναλλαγή του όμως έκρυβε εκπλήξεις και θέλοντας να αποφύγει τους αστυνομικούς παίρνει κατά τύχη μέρος στη συνέντευξη. Ο Mike Ross (Patrick J. Adams), όχι απλά πέρασε την συνέντευξη αλλά νίκησε τον Harvey σε νομικές ερωτήσεις που του έθεσε. Το μειονέκτημα του Mike είναι ότι δεν έχει πτυχίο από το Harvard (και γενικά δεν έχει πτυχίο νομικής). Πλεονέκτημα του είναι η φωτογραφική του μνήμη την οποία χρησιμοποιούσε για να δίνει εισαγωγικές εξετάσεις στις σχολές νομικής για λογαριασμό άλλων. Θα αποκαλυφθούν τα μυστικά του Mike στη νέα του καριέρα;

suits

Λόγοι για να δείτε τη σειρά

1ον έχει πολύ καλή ροή και είναι αρκετά ευχάριστη σειρά

2ον οι συνεχείς αναφορές σε ταινίες και σειρές

3ον η Rachel Zane (Meghan Markle)

4ον ο Luis Litt (Rick Hoffman),ένας τύπος που αρχικά θέλεις να του ρίξεις μπουνιά στα μούτρα αλλά μετά δίνει ρέστα με την ύπαρξη του και τον βάζεις στην καρδιά σου.

Σχόλιο

Την ξεκίνησα τελείως τυχαία τη σειρά αλλά αποδείχτηκε διαμαντάκι από τα λίγα. Μια σειρά η οποία όχι μόνο με τράβηξε να την δω μονομιάς (έχω να δω δυο εβδομάδες άλλη σειρά ) αλλά με κάνει να ξενερώνω που πλέον πρέπει να περιμένω τις αρχές του 2014 για να συνεχιστεί η 3η σεζόν.

Να τη δω;

Εννοείται. Η σειρά τα έχει όλα, μυστήριο, δράση, αγωνία και πλάκα. Είναι από τις σειρές που δεν θα παρατήσεις ποτέ και δεν θα μπορείς να περιμένεις την ώρα που θα πατήσεις το play.

Βαθμολογία

IMDB 8,8/10. Neolaia.gr SG (Series Guide, καινοτομίες λέμε!!) 8,5/10 γιατί από τις μεμονωμένες υποθέσεις στη δεύτερη σεζόν και μετά στηρίζονται σε μία ενιαία υπόθεση και η μετάβαση είναι λίγο δύσκολη για τον τηλεθεατή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;