'Έξυπνα' περικάρπια και 'έξυπνα' ρολόγια προσπαθούν να κατακτήσουν τον... καρπό μας

572084_micoach

Η Nike αποκάλυψε ένα έξυπνο περικάρπιο, το Fuelband SE, το οποίο λειτουργεί ως μια συσκευή που μετρά τους παλμούς και μεταδίδει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του χρήστη σε ένα application για επεξεργασία.

Από την άλλη, και η Adidas ανακοίνωσε στη συνέχεια ένα νέο, “έξυπνο” ρολόι που στοχεύει περισσότερο στο fitness κοινό που αγαπά το τρέξιμο, αφού διαθέτει αισθητήρα μέτρησης παλμών που με βάση αυτούς προτείνει πρόγραμμα εξάκησης, δυνατότητα εντοπισμού μέσω GPS και συνδεσιμότητα μέσω Βluetooth.

Πιο συγκεκριμένα, το ρολόι της Adidas με ονομασία miCoach Smartrun θα διατίθεται στην τιμή των 399 δολαρίων, που θεωρείται αρκετά υψηλή, σε σχέση με τις δυνατότητές του, αφού πρόκειται για μια standalone συσκευή που δεν επικοινωνεί με κάποιο ειδικό application ή αλλάζει τη μουσική σύμφωνα με το ρυθμό κίνησης όπως οι ανταγωνιστικές. Διαθέτει όμως έγχρωμη οθόνη αφής και δυνατότηα αναπαραγωγής μουσικής.

Μάλιστα, αντίστοιχες προτάσεις έχουν ήδη λανσαριστεί από την Samsung, ενώ σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα Google, Sony, και Apple εργάζονται πυρετωδώς για να κατακτήσουν το νέο, hot πεδίο τεχνολογικής καινοτομίας: τον καρπό του χεριού μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;