Νέο Suzuki Swift

Από neolaia.gr Team 17 Οκτωβρίου 2013

swift-2013-photo 1

Το νέο Suzuki Swift έφτασε. Με φρέσκια εμφάνιση, δυναμικό στιλ και με ανανεωμένη έκδοση diesel χωρίς τέλη κυκλοφορίας!

  • Αναβαθμισμένη έκδοση facelift του Swift
  • Φώτα ημέρας τεχνολογίας LED
  • Πλαϊνοί καθρέφτες με ενσωματωμένα φλας
  • Μέση κατανάλωση από 3,8 lt/100 km
  • Swift 1.3 Diesel χωρίς τέλη κυκλοφορίας
  • Δύο νέα μεταλλικά χρώματα

Ήρθε η ώρα το Swift να γίνει ακόμα καλύτερο. Το δημοφιλέστερο μοντέλο της Suzuki ανανεώθηκε συνολικά και οι νέες facelift εκδόσεις προσφέρονται ήδη από τους αντιπροσώπους της Σφακιανάκης Α.Β.Ε.Ε. Το Suzuki Swift facelift έχει μια σειρά από αισθητικές αλλαγές, αλλά και πλειάδα λειτουργικών επεμβάσεων που το διατηρούν στην κορυφή της κατηγορίας του.

Όλα τα μοντέλα Swift έχουν πλέον νέο εμπρός προφυλακτήρα και νέα γρίλια, ενώ στα πλαίσια των προβολέων ομίχλης έχουν ενσωματωθεί φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. Για μεγαλύτερη ασφάλεια στην κίνηση μέσα στην πόλη, οι πλαϊνοί δείκτες πορείας έχουν μεταφερθεί στους καθρέφτες, οι οποίοι είναι βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος. Παράλληλα σε ολόκληρη τη γκάμα προσφέρονται δύο νέα μεταλλικά χρώματα, το Bison Brown Pearl Metallic και το Sunburst Yellow Metallic. Στο εσωτερικό υπάρχει η δυνατότητα επιλογής νέων χρωματικών συνδυασμών.

Σημαντική αναβάθμιση έχει πραγματοποιηθεί στην έκδοση Swift 1.3 Diesel. Ο πετρελαιοκινητήρας τελευταίας τεχνολογίας, με turbo και σύστημα ψεκασμού common rail, έχει πλέον μέση κατανάλωση μόλις 3,8 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα (από 4,2 lt/100km) και σας επιτρέπει να διανύσετε περισσότερα από 1.000 km με ένα γέμισμα του ρεζερβουάρ! Παράλληλα, χάρη στις μειωμένες εκπομπές ρύπων, μόλις 98 gr/km απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ θα προσφέρεται από τη Σφακιανάκης Α.Β.Ε.Ε. σε νέες χαμηλότερες τιμές!

Το νέο Swift θα διατίθεται σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από €9.860, ενώ διατηρείται το διπλό όφελος απόσυρσης και φυσικά η γραπτή 5ετής εγγύηση. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης, την αξιοπιστία, αλλά και την δυναμική συμπεριφορά του Swift που τόσο έχει αγαπηθεί από το κοινό.

 Δελτίο Τύπου

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ