Κρίση Η.Π.Α. | Κάλεσαν τον Παπανδρέου να τους δώσει συμβουλές

Ο πρώην Πρωθυπουργός είπε ότι η κυβέρνησή του είχε να αντιμετωπίσει τρία ελλείμματα και πως το χειρότερο ήταν το έλλειμμα αξιοπιστίας. «Και αυτό μπορεί να συμβεί στις ΗΠΑ εξαιτίας της πολιτικής» προειδοποίησε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Συμβουλές για την αμερικανική οικονομία και συνταγές για το πώς αντιμετώπισε τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας προσέφερε στους τηλεθεατές του δικτύου Bloomberg ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο παρουσιαστής σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης αποκαλούσε τον Γιώργο Παπανδρέου, “κύριε πρωθυπουργέ” και μάλιστα η πρώτη ερώτηση που του απήθυνε ήταν:

“Κύριε Πρωθυπουργέ, τί μπορεί να μάθει η Ουάσιγκτον από την εμπειρία σας;”

Ο Γιώργος Παπανδρέου από την Βαλτιμόρη όπου βρίσκεται, είπε στον παρουσιαστή με τον οποίο είχε μια ζηλευτή οικειότητα (μην ξεράσω) ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει πραγματικό οικονομικό πρόβλημα όπως η Ελλάδα, αλλά πρόκειται για ένα καθαρά πολιτικό πρόβλημα.

Μάλιστα, είπε ότι πρέπει να αναρωτηθεί κανείς “αν τίθεται θέμα αξιοπιστίας των ΗΠΑ”.

Είπε επίσης ότι η χώρα μας απέφυγε την χρεοκοπία, και ότι ο ίδιος στην κρίσιμη ώρα ζήτησε συναίνεση και δημιούργησε μια κυβέρνηση συνεργασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;