6+1 λόγοι που λατρεύω το φθινόπωρο

autumn walk green parkss

Πολλοί αγαπούν το καλοκαίρι. Το αγαπούν; Χμ, μάλλον το λατρεύουν! Γενικά για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού αυτή είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου. Υπάρχουμε όμως και εμείς. Οι παράξενοι τύποι που όλο το καλοκαίρι γκρινιάζουμε και μόλις πέφτουν οι πρώτες βροχές πανηγυρίζουμε. Αυτοί οι τύποι που ενδόμυχα σας στην αρχή μας βρίζατε, μετά μας συνηθίσατε και πλέον μας κοιτάτε με βλέμμα όλο κατανόηση, ενώ κουνάτε το κεφάλι σας συγκαταβατικά… Ναι λοιπόν, η θερμοκρασία έπεσε, οι πρώτες βροχές ήρθαν, τα χειμωνιάτικα κατέβηκαν από το πατάρι και εγώ πλέον μπορώ και πανηγυρίζω. Από την στιγμή λοιπόν που δεν είμαι μαθητής (εκεί πάω πάσο και συμπάσχω), 6+1 λόγοι που το φθινόπωρο και ο χειμώνας με κάνουν να νιώθω υπέροχα!

1. Αρχίζουμε από τα συνηθισμένα. Πρώτος λόγος ότι επιτέλους μπορώ να πιώ ζεστό καφέ από την αγαπημένη μου κούπα βλέποντας έξω τον γκρίζο ουρανό.

2. Μπορώ και κοιμάμαι πλέον χωρίς air-condition, χωρίς να ιδρώνω και χωρίς να γυρίζω στο κρεβάτι κάθε 5 λεπτά μέχρι να βρω ποιο μέρος του στρώματος και του μαξιλαριού είναι πιο δροσερό.

3. Δεν έχω κορμί θανατηφόρο και η μόνη φέτα πάνω μου είναι αυτή της φρυγανιάς που θα πέσει με το πρωινό χασμουρητό στο τραπέζι. Οπότε ναι, κλαρινογαμπροί το καλοκαίρι μπορεί να είναι δικό σας, αλλά ο χειμώνας μου ανήκει! Χειμωνιάτικα, χοντρά, ζεστά, ρούχα! Κρύψτε τα ταττού, κρύψτε το αποτριχωμένο στέρνο, κρύψτε τα γεμάτα αναβολικά μούσκουλα! Έχει κρύο ρε!

4. Μπορούμε επιτέλους να περπατήσουμε στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου χωρίς να είμαστε ο ένας  πάνω στον άλλο. Με τα φύλλα γύρω σου να έχουν πάρει ένα κίτρινο και πράσινο χρώμα και τον ουρανό μπροστά σου να είναι συννεφιασμένος… Αξία ανεκτίμητη αν έχεις και την κατάλληλη παρέα και λίγο ζεστό καφέ.

5. Βρέχει και συ σιχτιρίζεις την ώρα και την στιγμή που άρχισε… Φτωχέ και μικρέ μου φίλε… γιατί το κάνεις; Σου έχω την λύση… Κατεβάζεις Νοικιάζεις ταινιούλα, κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ με μια κουβερτούλα και απολαμβάνεις… Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα που λέει και ο Αλέφαντος!

6. Ο φίλος το καλοκαίρι έλεγε ότι η καψούρα γράφεται με 6 γράμματα… Μ-Α-Ρ-Α-Κ-Ι. Για μένα η καψούρα γράφεται με 8 γράμματα και είναι Σ-Ο-Κ-Ο-Λ-Α-Τ-Α… Ναι λοιπόν, τα παραδέχομαι και το δηλώνω δημοσίως! Την αγαπώ και τον χειμώνα που δεν λιώνει την αγαπώ λίγο παραπάνω… τόσο, ώστε με κάθε μπουκιά να της κάνω ερωτική εξομολόγηση μέσα μου… Love is in the air!

7. Επιτέλους αρχίζουν το Champions League, η Euroleague και το NBA! ΟΚ, καλός ο στίβος, καλή η κολύμβηση, ακόμα καλύτερο το beach volley… αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με ένα κρύο βράδυ Τρίτης όπου θα στηθείς μπροστά στην TV με πίτσες για να δεις Champions League, μια Πέμπτη βράδυ όπου θα την βγάλεις με Euroleague στο ΟΑΚΑ ή ένα ξημέρωμα Σαββάτου όπου μετά την έξοδο θα στηθείς μέχρι τις 6 το πρωί για να δεις τον Durant! Όλα για την ομάδα σου που λέει και μια διαφήμιση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΗΜ
54 - 50
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1