Breaking Bad | Τι είδαμε και δεν θα ξαναδούμε.

 

Δυο σειρές οι οποίες την εβδομάδα που μας πέρασε ολοκληρώθηκαν και έκλεισαν ένα σημαντικό κεφάλαιο στον χώρο της τηλεόρασης και της ζωής μας. Δύσκολα θα τις αντικαταστήσουμε με άλλες γιατί είναι δύσκολο να βγουν καλύτερες!

Πρόκειται για τα Βreaking Bad και Dexter, οι οποίες είναι οι πρώτες δύο σειρές που αποφάσισα να παρουσιάσω στη νέα στήλη του neolaia.gr, Ξένες Σειρές.

  • Breaking Bad

Plot

Το story είναι απλό, ένας καθηγητής χημείας μαθαίνει πως έχει καρκίνο και θέλει πριν πεθάνει από την ασθένεια του να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για την οικογένεια του. Ο τρόπος που διάλεξε; Μα φυσικά η χημεία! Όταν ο μπατζανάκης του, αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών, του πρότεινε να πάνε μαζί σε μια κλήση για μικροεμπόρους ναρκωτικών ο πρωταγωνιστής μας Walter White (aka W.W., aka Heisenberg και κατά κόσμων Bryan Cranston) ανακαλύπτει πως ο συγκεκριμένος έμπορος είναι o Jesse Pinkman, ένας παλιός του μαθητής. Σαν καλός καθηγητής ο Mr. White προτείνει στο μαθητούδι του να του δείξει πώς να «μαγειρεύει» σωστά μεθαμφεταμίνη βάσει των νόμων της χημείας. Οι δυο τους για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αποφασίζουν να συνεργαστούν και να γίνουν οι καλύτεροι παραγωγοί μεθαμφεταμίνης στο Albuquerque, New Mexico.

Λόγοι για να δείτε τη σειρά (εάν υπάρχει Έλληνας που δεν την έχει δει ακόμα):

1ον Eίναι μια από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων με πρωτότυπο σενάριο και σκηνοθεσία

2ον Oι ερμηνείες των ηθοποιών είναι υψηλού επιπέδου

3ον H σειρά είναι καθηλωτική και δεν κάνει κοιλιά σε καμία από τις 5 σεζόν της.

Breaking-Bad

Σχόλιο

Προσωπική μου άποψη είναι ότι η σειρά αυτή είναι must για όλους όσους θέλουν να έχουν άποψη πάνω στις σειρές γενικότερα. Είμαι από τα άτομα που ναι μεν δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα  αλλά παρόλα αυτά δεν μπορούσα και να σταματήσω να τη βλέπω.

Να τη δω;

Την προτείνω ανεπιφύλακτα!

Βαθμολογία

Στο IMDB η σειρά αξιολογείται με 9,5/10 κάτι το οποίο θεωρώ λίγο υπερβολικό. Πιστεύω ένα 9/10 είναι πιο αντιπροσωπευτικό.

Αύριο, παρουσίαση του Dexter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;