Οι δηλώσεις του φίλου που βρισκόταν μαζί με τον Παύλο Φύσσα

download

Ο φίλος του 34χρονου Παύλου Φύσσα που βρισκόταν μαζί του στο τραγικό περιστατικό περιέγραψε τις συνθήκες της δολοφονίας του από τον 45χρονο.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Σκάι, έκανε λόγο για ενέδρα από μέλη της Χρυσής Αυγής  και σχεδιασμένη δολοφονική επίθεση.

Μάλιστα, χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ο 45χρονος μαχαίρωσε δύο φορές δολοφονώντας τον 34χρονο επειδή, «τον χτυπούσε και δεν έπτεφτε».

Αναλυτικότερα, ο ίδιος είπε στον Σκάι:

«Πήγαμε να δούμε τον αγώνα Ολυμπιακός- Παρί Σεν Ζερμέν σε μια καφετέρια στο 70ο λεπτό του αγώνα. Απέναντι μας κάθονταν μερικά μέλη της Χρυσής Αυγής. Ούτε μιλήσαμε, ούτε είχαμε ένταση, απλά υπήρχε ένα κλίμα, μια ένταση. Τους βλέπαμε ότι έστελναν μηνύματα. Ο φίλος μου κάποια στιγμή δεν ένιωθε καλά και είπαμε να βγούμε έξω. Εξω βρίσκονταν 3 μέλη της Χρυσής Αυγής. Φορούσαν δερμάτινα γάντια, είχαν ξυρισμένα κεφάλια και φορούσαν μαύρες μπλούζες με μαιάνδρους και στρατιωτικές παραλλαγές, ο ένας μάλιστα κρατούσε και ρόπαλο, ενώ ένας άλλος έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνα».

«Κάποια στιγμή μάλιστα, ήρθε ένας με ένα μηχανάκι, ο οποίος μας παρουσιάστηκε σαν αστυνομικός και μία μίλαγε με εμάς και μία με τους άλλους. Υπήρχε ένταση. Στο τέλος μας είπε ότι όλα είναι εντάξει και μπορούμε να φύγουμε και δεν θα γίνει τίποτα. Εν τέλει δεν ήταν αστυνομικός και μας έλεγε ψέματα. Μετά φύγαμε και πήγαμε σε ένα περίπτερο να πάρουμε μια μπύρα. Ξαφνικά εμφανίστηκαν περίπου 30 άτομα σε μηχανάκια. Ρωτάει ο ένας τον φίλο μου ”είναι αυτή η οδός” και του απαντά: ”αυτή είναι”. Τότε μας την έπεσαν 40 άτομα. Φύγαμε από την απέναντι πλευρά και μας κυνήγησαν. Μας φώναζαν ”κότες”, αλλά ήμασταν μόνο εφτά άτομα μαζί με δύο κοπέλες. Ο Παύλος έμεινε πίσω και άρχισαν να τον χτυπούν. Αυτός που τον δολοφόνησε το έκανε επειδή τον χτυπούσε και δεν έπεφτε. Του έριξε δύο μαχαιριές, μια στην κοιλιακή και μία στην καρδιακή χώρα».

Τέλος, ο φίλος του 34χρονου αντιφασίστα Παύλου Φύσσα είπε ακόμη, ότι συναντήθηκε με το δολοφόνο στο αστυνομικό τμήμα και εκείνος του είπε, ότι δεν ήταν χρυσαυγίτης και ότι ήταν εκεί για άλλη υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;