Χανιά | Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών

AA07E568BA4714C93E87C7C04CEF585A

Ο Δήμος Χανίων και ο σύλλογος ιδιοκτητών φροντιστηρίων ξένων γλωσσών προσφέρουν και φέτος δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών για τους μαθητές.

Έτσι, στο πλαίσιο της λειτουργίας του κοινωνικού φροντιστηρίου ξένων γλωσσών, τα παιδιά οικογενειών οι οποίες αποδεδειγμένα βρίσκονται σε αδυναμία να καλύψουν τα έξοδα για την εκμάθηση ξένων γλωσσών, θα μπορούν να παρακολουθήσουν φροντιστηριακά μαθήματα ξένων γλωσσών.

Πιο συγκεκριμένα, τα κριτήρια επιλογής θα είναι κοινωνικά και οικονομικά, ενώ η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων αρχίζει αύριο Τετάρτη και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Η επιλογή των παιδιών θα γίνει από ειδική επιτροπή.

«Με τη λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου ξένων γλωσσών στηρίζουμε τους μαθητές και τις οικογένειές τους», δήλωσε ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης υπογράφοντας σήμερα με την πρόεδρο του συλλόγου ιδιοκτητών φροντιστηρίων ξένων γλωσσών Ελένη Βλαζάκη, το πρωτόκολλο συνεργασίας δήμου και συλλόγου.

Μάλιστα, όπως δήλωσε η κ. Βλαζάκη, «τα παιδιά που θα επιλεγούν θα ενταχθούν σε κανονικά τμήματα ώστε να αποφευχθεί ο στιγματισμός, ενώ ο τελικός αριθμός των παιδιών που θα επιλεγούν θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των αιτήσεων που θα κατατεθούν».

Τέλος, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Χρυσούλα Χατζηδάκη, πέρσι δωρεάν μαθήματα είχαν παρακολουθήσει 81 παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
90 - 82
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;